Beşiktaş'ta Balotelli heyecanı! 'Evet' dedi

Beşiktaş'ın Mario Balotelli'ye sunduğu 2 milyon euroluk maaş teklifine tecrübeli golcünün ‘Evet’ dediği iddia edildi.

Beşiktaş'ta Balotelli heyecanı! 'Evet' dedi
Beşiktaş'ta Balotelli heyecanı! 'Evet' dedi
GİRİŞ 09.08.2020 11:32 GÜNCELLEME 09.08.2020 11:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transfer listesine giren Mario Balotelli camiada büyük heyecana yol açtı. Çizme basınında çıkan haberlerden sonra İtalyan golcünün sosyal medya hesapları siyah-beyazlı taraftarlar tarafından 'Come to Beşiktaş' mesajlarına boğuldu. Beşiktaş'ın yaptığı teklif de ortaya çıktı.

TÜM PLANLAMALAR YAPILDI

Kulübün ekonomik anlamda zor günler yaşaması sebebiyle yeni bir 'Feda dönemi' başlatan yönetimi bile Balotelli heyecanı sardı. Dünyaca ünlü golcünün hem kulübün marka değerine vereceği katkı, hem sponsor bulmakta kolaylık sağlayacak olması hem de forma satışından elde edilecek ciddi gelir, Balotelli için ayrı bir parantez açılmasına yol açtı.

BEŞİKTAŞ'IN SON TEKLİFİ

Balotelli için Beşiktaş’ın ilk olarak 1.7 milyon Euro’luk maaş teklifinde bulunduğu, bu önerisinin reddedilmesinin ardından rakamın 2 milyon Euro’ya yükseltildiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında tecrübeli golcünün, Siyah-Beyazlı formayı giymeye, ‘Evet’ dediği iddia edildi.

İTALYA'DA GÖRÜŞME

Futbol AŞ Başkanı Erdal Torunoğulları, transfer heyeti ile hafta içinde İtalya'ya giderek golcü oyuncu ve menajeriyle bir araya gelerek yeni bir görüşme yapacak. Bu görüşme kontrat için son görüşme olacak.

BRESCIA AYRILIĞA HAZIR

Koronavirüsün Avrupa’da en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İtalya’da futbola ara verilmesi sonrasında ilk etapta takım kampına katılmama kararı alan ardından fikir değiştiren Balotelli, tesislere alınmamıştı. Sonrasında sular durulurken Çizme ekibinin 2022’ye kadar kontratının bulunmasına rağmen Balotelli’yle yollarını ayırma konusunda hevesli olduğu biliniyor.

YORUMLAR 28
  • MUSTAFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemin parası nereler harcanıyor. Yazık... 2 milyon yuro?
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    10 maç 4 ünde kırmızı kart görür yazık beşiktaşın parasına
    Cevapla
  • oldu olacak 3 yıl önce Şikayet Et
    falcao ile yatıp kalkmıştık 6 ay... sonuç 6 ay da gitmesi için yatıp kalkarız... bu da aynen öyle... minnet ettik trumpa... .aşşağı çıktı turpa misali... ))))))))
    Cevapla
  • Tufan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülke ekonomisine büyük zarar.
    Cevapla
  • ÖMER 3 yıl önce Şikayet Et
    beşilktaşta para var demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle