Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yerine dünya yıldızı!

Burak Yılmaz'ı Lille'e yollayan Beşiktaş, Watford'da oynayan İngiliz santrafor Danny Welbeck'i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yerine dünya yıldızı!
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yerine dünya yıldızı!
GİRİŞ 24.07.2020 09:38 GÜNCELLEME 24.07.2020 09:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Burak'ın Lille'e gitmesiyle santrfor bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Watford'da oynayan Danny Welbeck'i listeye aldı.

 

 

Kariyerine Manchester United'da başlayan 29 yaşındaki futbolcunun Preston, Sunderland, Arsenal derken son durağı Watford olmuştu.

Kulübüyle 30 Haziran 2022'ye kadar kontratı bulunan İngiliz santrfor, küme düşmeleri halinde takımdan ayrılacak. Welbeck'in bonservisini talep edeceği konuşuluyor. Ancak Watford'un 1 yıllık kiralama seçeneği varken oyuncusunu bırakması beklenmiyor.

 

 

Sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen Welbeck, hızı ve çabukluğuyla rakip savunmaların korkulu rüyası oluyor. (Sabah)

SON MAÇI ÇOK ZOR


Ada'da son hafta pazar günü 18.00'de oynanacak. 20 takımlı ligde 18. sırada bulunan Watford, Arsenal deplasmanına çıkacak.

Watford'un kümede kalması için maçını kazanması ve Aston Villa'nın, West Ham'a puan kaybetmesi gerekiyor. Ligin ilk yarısında kadroya giremeyen Welbeck, salgın sonrası ise süre bulmaya başladı.

Son 4 maçın 3'ünde ilk 11'de yer alan İngiliz santrfor, bu sezon toplamda 19 kez forma giydi. 29 yaşındaki futbolcu 2 kez fileleri sarsabildi. (Sabah)

 

YORUMLAR 6
  • Emoli 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki de bu yemdir hemen yönetimi kötülemeyin Balotelli var daha
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Umut Nayir, Güven Yalçın bunları oynat güven ver bireysel idman yaptır sürekli üzerinde durun kendilerini olgunlaştırsınlar. Ondan sonra milyonlar vereceğine milyonlar kazanıp sat.
    Cevapla
  • Ahmet Kanmış 3 yıl önce Şikayet Et
    bencede cok iyi transfer olur , hızlı ve hareketli.
    Cevapla
  • fatih 42 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yıldızı mı?
    Cevapla
  • i.g. 3 yıl önce Şikayet Et
    sanarsın Pele !!!
    Cevapla
  • güven olmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıkmadınız yaşlı futbolu bırakma noktasında olanlara milyonları yatırıp sonrada göndermek için ayrı tazminat yatırmaya. Ne diyim Allah akıl fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle