İbrahim Sehic'den Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması

Erzurumsporla sezon sonunda sözleşmesi sona eren kaleci İbrahim Sehic, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini ancak resmi teklif almadığını söyledi.

İbrahim Sehic'den Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması
İbrahim Sehic'den Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması
GİRİŞ 20.07.2020 16:56 GÜNCELLEME 20.07.2020 17:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erzurumsporla sözleşmesi sona eren kaleci İbrahim Sehic, geleceği hakkında konuştu.

 

 

Geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Sehic, "Erzurumspor'la sözleşmem sona eriyor. 5-6 günlük bir tatil yapacağım ve düşüneceğim. İlk olarak Erzurumspor'la konuşacağım. Benim önceliğim Erzurumspor ancak ne olacağını göreceğiz. Galatasaray ve Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini duydum ancak bir teklif almadım. Birtakım konuşmalar olduğunu biliyorum. Galatasaray ve Beşiktaş çok büyük kulüpler. Bosna Hersek'in 1. kalecisiyim ve sürekli oynamam lazım. Sürekli ilk 11'de şans bulabileceğim bir yere gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Muslera'yla oynamak isterim"

 

 

Son olarak Fernando Muslara hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Sehic, "Muslera'nın durumuna çok üzüldüm. Çok büyük bir kaleci ve çok önemli bir karakter. Çok daha güçlü bir şekilde dönmesini istiyorum. Galatasaray'la kazandığı başarılar gerçekten inanılmaz. Muslera'nın 9 yılda kazandığı 14 kupa var ve bu gerçekten inanılmaz. Herkes ona saygı duyuyor. Benim de 12 tane kupam var. Muslera'yla beraber kupa kazanabiliriz. Bir gün neden olmasın? Muslera'yla aynı takımda oynayabiliriz. Muslera'yla çalışmayı isterim. Birlikte çok daha fazla kupa kazanabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı."

"12. kupamı kazandım"

Erzrurumspor'la yaşadığı şampiyonluğu değerlendiren İbrahim Sehic, "Geçen sene şanssız bir şekilde ligden düştük ancak bu yıl geri dönmek için büyük bir efor sarf ettik. Çok iyi organize olduk ve inandık. Erzurumspor'u Süper Lig'de görmek bana iyi hissetiriyor. Bu benim 12. kupam ancak bu şampiyonluk benim için çok değerliydi" şeklinde konuştu. ( Radyospor)

YORUMLAR 4
  • özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbulsporun kalecisi bundan iyi
    Cevapla
  • Ahmettt 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumlu olarak söylüyorum şuam sehic ayarında kaleci yok
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Devamlı oynamak istiyorsan Erzurum’da kal
    Cevapla
  • Black Eagle 3 yıl önce Şikayet Et
    1.ligin en az gol yiyen kalecisi Bjk ye yakışır
    Cevapla