Ahmet Nur Çebi: Yazık günah! Nasıl bir rakam bu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı radyo programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: Yazık günah! Nasıl bir rakam bu
Ahmet Nur Çebi: Yazık günah! Nasıl bir rakam bu
GİRİŞ 14.07.2020 17:00 GÜNCELLEME 14.07.2020 17:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo canlı yayına katıldığı programda gündem, transfer, Bırakmam Seni Kampanyası, Sergen Yalçın ve gelecek hedefleri hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

ÇOK GÜZEL KONTRATLARI VAR GİTMEK İSTEMİYORLAR"

"35 milyon euro bütçemiz olacak gibi duruyor çünkü çok güzel kontratı olan oyuncular var, gitmek istemiyorlar. Bu kadar ederler mi, etmezler mi onu konuşmuyorum. 3,5 - 4 Milyon Euro maaş alanlar var. 12 Milyon TL bir menajer ödeme var! Bizde belge yok, gönder belgeyi dedik, gönderdi. Yazık günah, menajersin, ne yapıyorsun! 12 Milyon TL nasıl bir rakam bu. Bunları düzelteceğiz."

"SERGEN HOCADAN ÇOK MUTLUYUM" 

"Sergen hocanın kontratı devam ediyor. Çok da mutluyum kendisinden. Sergen hoca kalmak istediği sürece, huzurlu olduğu sürece, başarılı olduğu sürece Beşiktaş'la devam edecektir. Biz Sergen hoca ile beraber el ele güzel bir Beşiktaş ortaya koymaya çalışıyoruz."

"SÖZLEŞMELER İÇİN SEZON SONU"

"Futbolcularımızla sezon bittiğinde görüşeceğiz. Kendilerine Beşiktaş'ın durumunu izah ettim. Hepsiyle devam etmek istediğimi fakat mevcut şartlarda bunu yapmamız gerektiğini anlattık. Dolayısıyla sezon bittiğinde açıklamalarımız çerçevesinde hepsiyle konuşacağız."

"DORUKHAN HAKKINI ALACAKTIR"

"Dorukhan neden gündeme getiriliyor? Dorukhan Toköz ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var, neden bunlar gündeme getiriliyor anlamıyorum. Dorukhan Toköz hakkını alacaktır, gereğini yapacağız.”

"BIRAKMAM SENİ KAMPANYASI'DAN MEMNUN DEĞİLİZ"

Ahmet Nur Çebi, Bırakmam Seni kampanyasının TV yayını hakkında, "9-10 Ağustos gibi TV yayınımız olacak. Piyango çekilişleri olacak. Bırakmam Seni tişörtleri satışa çıkacak. İş adamlarımızdan destek görmedik. Taraftarlarımızın katkısının daha çok olmasını bekliyorduk. Kampanya ile ilgili son durumdan memnun değiliz." ifadelerini kullandı.

DERBİ YORUMU

Fenerbahçe derbisiyle ilgili görüşü istenen Çebi "Adı üstünde derbi. Derbi ile ilgili açıklama yapmak biz başkanlara yakışmıyor. Fenerbahçe gibi ezeli rakiple oynamak güzel. Ancak seyircisiz derbi olacak, bu üzüntü verici. İnşallah biz alırız, Şampiyonlar Ligi iddiamız var ve derbi de olsa kazanmamız gerekiyor." dedi.

"AMATÖR BRANŞLARDA KÜÇÜLECEĞİZ"

Amatör şubelerde küçüleceklerini söyleyen Ahmet Nur Çebi "Rakiplerimiz amatör branşlarda önemli paralar harcayabilirler ama biz bunu yapmayacağız. Eğer bunu yaparsak, kulüplerimiz yok olacak. Federasyondan gelen para ve sponsorluklar, amatörlerle bütçeyi oluşturacak. Eğer çok iddialı olmak isteyen şube varsa, yönetim olarak da en fazla biz de 1 milyon koyarız ve çıkıp oynarlar." şeklinde konuştu.

KAYNAK: LİG RADYO
YORUMLAR 24
  • Hikmet Yola 3 yıl önce Şikayet Et
    Hesap sor başkan hesap
    Cevapla
  • ÖMER 3 yıl önce Şikayet Et
    takımları sömürüyorlar federesyon bir durdesin artık
    Cevapla
  • Ammar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara bir kuruş vermeyin yazıktır
    Cevapla
  • Polat×× 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir menejere 12 milyon ödemek..Akıl ve mantık dışı..Zengin arap şeyhlerinin ancak ödeyecegi rakamları kim nasıl ödemiş imza atmış.İnanılır gibi degil.
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    inandirici degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle