Cisse'nin menajerinden Beşiktaş itirafı!

Aytemiz Alanyaspor formasıyla 22 gol atarak gol kralığında zirvede yer alan Papiss Cisse'nin menajeri Beşiktaş ile görüştüklerini açıkladı.

Cisse'nin menajerinden Beşiktaş itirafı!
Cisse'nin menajerinden Beşiktaş itirafı!
GİRİŞ 09.07.2020 19:58 GÜNCELLEME 10.07.2020 11:43
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Papiss Cisse için Beşiktaş açıklaması geldi. 35 yaşındaki Senegalli golcünün menajeri Sedat Atmaca, Radyospor'a yaptığı açıklamada Beşiktaş ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.

 

 

"BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEMİZ OLUMLU"

Cisse'nin geleceğiyle ilgili konuşan Atmaca, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Ya Beşiktaş ya başka bir yer olacak. Birkaç güne açıklanacaktır. Beşiktaş'la yaptığımız görüşme olumlu geçti ancak rakamlarda anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşme 1+1 olacak ancak maaş konusu netleşmedi. Cisse, Beşiktaş'a çok olumlu bakıyor ve orada oynamak herkes ister" dedi.

 

 

"BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ COŞTURACAK"

Atmaca 35 yaşındaki forvetin geleceğinin birkaç gün içinde netleşmesini beklediklerini ifade ederek, "İnşallah bu ligi gol kralı olarak bitirir. Yaşı konusunda soru işaretleri olabilir ancak bence onun biyolojik yaşı 20. Kupa finalinde de oynayacak ve 'İnşallah kupayı kaldıracağız' diyor. Cisse, büyük bir takımda daha verimli olacaktır. 2 sezondur kalitesini gösteriyor. Beşiktaş tribünlerini coşturacaktır. Birkaç güne bu işin kesinleşmesini bekliyoruz. Sezon bitmeden önce imzalar atılmıyor. Şu anda Alanyaspor'un sözleşmeli oyuncusu. Alanyaspor'u çok seviyor. Alanya'da güzel bir macerası oldu" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 26
  • 1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim yasi 35 gelecek sezon 36 olacak diye ucuza gelir ve ihtiyar hareketsiz buragin acigini genc cisse ile kapatiriz. Para yok bize 10 yil yeter. Bence sergen kramponlari geri giysin.
    Cevapla
  • ilhan nural 3 yıl önce Şikayet Et
    yaş seneye 36 peki kücük takımdaki gibi boş alan bulabilirmi tamamen kontra atak futbolcusu yazık verilecek paraya
    Cevapla
  • A Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    kulüp kültürü ve taraftar maneviyatı bakımından Beşiktaş ' ın ülkenin tek büyük kulübü olması her futbolcunun önce Beşiktaş a gelmek istemesine neden oluyor ama bu adaletli bir durum değil.
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre ligde ki en iyi forvet. Çok hırslı ve becerikli.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vagner love gibi biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle