Beşiktaş'tan Mensah için son teklif!

Beşiktaş, Emre Demir ve Mensah için başkanlar düzeyinde pazarlık masasına oturuyor. Siyah-beyazlılar, bugünkü görüşmeye yeni bir kozla gidecek.

Beşiktaş'tan Mensah için son teklif!
Beşiktaş'tan Mensah için son teklif!
GİRİŞ 06.07.2020 09:35 GÜNCELLEME 06.07.2020 09:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Kayseri'ye giderek sarı-kırmızılı kulüple Emre Demir ve Bernard Mensah için transfer görüşmesinde bulunmuştu. Tarafların bugün oynanacak maç öncesi bu kez başkanlar düzeyinde konuyu görüşeceği öğrenildi. Emre'ye karşılık 1.5 milyon Euro ve sonraki satışından %50 pay, Mensah'a karşılık da 1.1 milyon Euro'luk maaşını ödeme teklifi kabul edilmeyen siyah-beyazlılar, Kayseri'nin önüne yeni bir teklifle çıkacak.

MEHMET ERAY DA GÜNDEME GELECEK

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile buluşmasında daha önce yapılan önerinin yanı sıra takasta değerlendirilecek isimleri de masaya getireceği ifade edildi. Toplantıda Mehmet Eray Özbek'in durumu da görüşülecek. Beşiktaş, geleceğe yönelik yapılanma kapsamında sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Mehmet Eray'a talip olmuş ancak taraflar anlaşma zemini bulamamıştı.

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 16 yaşındaki Emre Demir, 13 maçta 1 golle oynadı. 25 yaşındaki Bernard Mensah, bu sezon sarı kırmızılı takıma 25 maçta 5 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.

 

 

YORUMLAR 7
  • hasan38 3 yıl önce Şikayet Et
    komik teklifler...mensaha 3,5 milyon verdiler bjk oynatsın diyemi aldılar bonservisini...diaby nin maaşını biz ödeyelim bize verin öleyse
    Cevapla
  • hamid 3 yıl önce Şikayet Et
    birazcık zor görünüyor gibi hayırlısı slm
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizi gidi ayartıcılar sizi. Akşama maç mı var.
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Mensah zaten cezalı oynamayacakki.....
    Cevapla
  • asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir yorumdur ya? peki şunu da söyle kardeş; kim satacak maçı? iki takımında puana ihtiyacı var. Beşiktaş 3.lük kovalıyor. Trabzon avrupa'ya gidemezse 3. olan gidecek ve şu an o paraya türkiye'de ihtiyacı olmayan kulüp yok. Kayseri de düşmemeye oynuyor. Hesap kitap ortada, ama insanın içi fesatlık aramaya dursun.
    Cevapla
  • BJK 'lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Suçluluk duygusu dışarıya vurmuş, çok gülünç bir yorum.
    Cevapla
  • ElliSekiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız olarak yazıyorum , çok boş yorum yapmışsın.Beşiktaşın Mensahı geçen yıldan bu yana istediğini bilmeyen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle