Sergen için flaş yorum! "Beşiktaş'ın Fergsuson'u olacak"

Ahmet Nur Çebi, "Sergen Yalçın'ın Alex Ferguson gibi uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmesinin hayalini kuruyorum" dedi.

Sergen için flaş yorum! "Beşiktaş'ın Fergsuson'u olacak"
Sergen için flaş yorum! "Beşiktaş'ın Fergsuson'u olacak"
GİRİŞ 28.06.2020 11:07 GÜNCELLEME 28.06.2020 11:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta üst üste gelen farklı galibiyetlerin keyfi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor'u 5-1'lik skorla sürklase eden Kara Kartal, cuma akşamı da Konyaspor'u 3-0'la devirerek yoluna devam etti.

Şampiyonlar Ligi ön elemesi için iddiasını daha da artıran siyah-beyazlılar, ortaya koyduğu güzel futbolla da alkış topluyor.

Sergen Yalçın'ın takım üzerindeki etkisinden en çok memnun olan isim ise Başkan Ahmet Nur Çebi. Başkan, Türkiye gazetesine yaptığı açıklamada tecrübeli çalıştırıcının göreve gelişine kadar takımın sezona havlu atmış gibi bir görüntü çizdiğini dile getirdi. Başkan Çebi, puan kaybedilen maçlarda bile sahada Beşiktaş kimliğine yakışır bir oyun ortaya konmasında başrolü oynayan Sergen Yalçın için büyük hayaller kuruyor.

"BİZDE SONSUZ KREDİSİ VAR"

Sergen Yalçın'ın, kulübün genlerini çok iyi bilen biri olduğunu belirten Çebi, tecrübeli çalıştırıcının uzun yıllar boyunca Beşiktaş'a hizmet edebileceğini söyledi. Sergen Hoca'nın, Beşiktaş için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Ahmet Nur Çebi, 27 yıl boyunca Manchester United'ı çalıştıran Sir Alex Ferguson'u örnek gösterdi.

Şu anda Sergen Yalçın'ın 47 yaşında olduğunu ve Alex Ferguson'un da Manchester United'ın başına 45 yaşında geçtiğine dikkat çeken Çebi, "Üstelik Ferguson'un Manchester United geçmişi yoktu ve İskoç'tu. Sergen Yalçın bizim öz evladımız. Beşiktaş'ı çok daha iyi yerlere getireceğinden eminim. Bizde sonsuz kredisi var. Hem saha içinde hem de saha dışında harika çalışan bir hocaya sahibiz" diyerek Kartal'ın hocasına olan güvenini dile getirdi.

YORUMLAR 7
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum.Sergenin yolu açık.Adam zımba gibi geliyor
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    sergen hoca hiç bir takımda sezonu tamamlayamadı daha
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen su anda en iyi uc dort hocadan biri. Bu hocalarin icinde karakter olarakta bence bir numara bir insan. Ozu sozu bir vefali bir insan. Kendisini konyaspordan tanirim.
    Cevapla
  • Alparslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede 2 sezon üst üste kalmak ilk hedef.Ne fergusonu yavaş biraz.
    Cevapla
  • necmi 3 yıl önce Şikayet Et
    başkan galiba massey fergusonla karıştırmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle