Beşiktaş'ta iki futbolcu koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbol takımında 2 oyuncunun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Siyah beyazlılar, 26 Haziran Cuma günü (Yarın) evinde Konyaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta iki futbolcu koronavirüse yakalandı
Beşiktaş'ta iki futbolcu koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 25.06.2020 22:26 GÜNCELLEME 26.06.2020 18:45
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta 2 futbolcu korona virüse yakalandı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada dün Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen test sonuçlarına göre 2 oyuncunun virüse yakalandığı belirtildi.

Beşiktaş resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu ifadeler yer aldı:



"24 Haziran Çarşamba günü Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde tüm futbolcularımız teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde iki futbolcumuzda pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi sürecine ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır."

 


TFF VE KULÜPLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu, iki oyuncusu korona virüse yakalanan Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, iki oyuncusunda korona virüse rastlanan Beşiktaş Kulübü için geçmiş olsun mesajı yayınladı. TFF resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda "Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testleri pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları ile Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

TFF’nin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu ve diğer kulüpler de siyah-beyazlılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yayınlanan geçmiş olsun mesajları şu şekilde:

Galatasaray

"Koronavirüs testleri pozitif çıkan Beşiktaş futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz."

Fenerbahçe

"Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü’nün 2 futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

Trabzonspor

"Yapılan COVID-19 testleri sonucunda iki futbolcusunda pozitif vakaya rastlanan Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, futbolcuların kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Konyaspor

"COVID - 19 testi pozitif çıkan futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

YORUMLAR 42
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilginç yorumlar var hayret, bu oyuncular antreman veya maçtami yakalanmiş, bunlarin ozel hayati yokmu? o zaman kimse işe gitmesin her yeri kapatin, bunlara yapilan testler başka kime yapiliyor,
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ilk gecnis olsun mesajini yayinlayan takım ama ilk gs diledi gibi onun adini yazmislar ayip beee
    Cevapla
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol da asıl paranın döndüğü yer iddaa külüplerin büyük para kaynağı hiçbir futbolcu alacağından vazgeçti mi
    Cevapla
  • Kasım korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece futbolda değil her yerde çok acele edildi
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 3 yıl önce Şikayet Et
    O nasil soz? Ellerinden gelse devlete yasaklari icin savas acacak cahiller var. Hollandada serbest umursayan cok az insan var.
    Cevapla
  • İstifa 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet yetkililer iş bilmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle