Beşiktaş'a ihtarname ve icra şoku!

Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş’ta dertlerin ardı arkası kesilmiyor. Necip Uysal’ın menajeri, 80 bin Euro’luk alacağı için icra takibi başlattı.

Beşiktaş'a ihtarname ve icra şoku!
Beşiktaş'a ihtarname ve icra şoku!
GİRİŞ 20.06.2020 12:48 GÜNCELLEME 20.06.2020 12:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kulübün içinde bulunduğu ciddi ekonomik koşulları her fırsatta dile getiren Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, önceki gün iki şoku birden yaşadı.

Siyah-beyazlı yönetim her gün icra dosyaları ve alacaklıların ihtarlarıyla uğraşırken bu kez Necip Uysal'ın menajeri ve kulübün efsane isimlerinden Gökhan Keskin'in alacaklarıyla ilgili yaptığı başvurularla karşı karşıya kaldı.

2017 yılında sözleşmesi 600 bin Euro'dan 1.2 milyon Euro'ya çıkarılan Necip için menajeriyle komisyon sözleşmesi imzalandığı ortaya çıktı. 80 bin Euroluk alacağı bugüne dek ödenmeyen menajerlik şirketi, Beşiktaş kulübüne icra takibi başlattı.

İHTARNAME GELDİ

Kartal'da bir diğer sürpriz ise eski yardımcı antrenör Gökhan Keskin'den geldi. Keskin, 2.5 aylık alacağı için kulübe ihtarname yolladı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Necip Uysal ile sözleşme imzalanırken menajerine komisyon ödenmesine anlam veremediklerini belirtirken, "Sanki menajeri olmasaydı rakip takıma gidecekti. Boş yere kulübe maliyet oluşturan bir komisyon sözleşmesi yapılmış" yorumunda bulundular. (Sabah)

YORUMLAR 16
  • Doğrucu Davud 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya ne katıyorlar bu futbolcular? İnsanlığın kurtuluşu için bir şey mi icat ediyorlar nedir?Sağlık çalışanları bile bunlar kadar almıyor el insaf yahu. Ayağını topa vurduğu için 10 Trilyon para alıyor. Futbola tek bir kuruş katkım olmadığı halde insanların cebindeki son kuruşu bu tarz adamlara harcamasına acıyorum. Bi yetime ver desen kıyamet koparırlar ama 200 Tl forma alıp kuluplere topçulara para kazandırıyorlar.
    Cevapla
  • tamer s. 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş bu gün necipi göndersin,ptt ligi dahil 500 bin tl den fazla veren çıkmaz. bir zahmet o 80 bin euroyuda necip ödesin. yatarak o kadar para kazanmış. bu arada fiko fena patlatmış kasayı hee
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    necip kusura bakma ama beşiktaştan aldığın paradan daha az katkıda bulundun. pek bi faydan olmadı. bence kulüp senden para almalı icraya vermeli.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    80 bin Euroluk alacağı bugüne dek ödenmeyen menajerlik şirketi, Beşiktaş kulübüne icra takibi başlattı.
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki çok oyun oynamış da para istiyor Helal olmasın böyle topçulara
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Necip istemiyorki menajer istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle