Sergen Yalçın'dan Caner Erkin'e büyük şok!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Süper Lig'de kalan 7 karşılaşmayla ilgili planlarında Caner Erkin'e yer yok.

Sergen Yalçın'dan Caner Erkin'e büyük şok!
Sergen Yalçın'dan Caner Erkin'e büyük şok!
GİRİŞ 18.06.2020 09:57 GÜNCELLEME 18.06.2020 12:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlı takımın genç ve gelecek vadeden oyunculara ihtiyacı olduğunu belirten Sergen Yalçın sakatlık veya ceza olmaması halinde sol kanadı Rıdvan Yılmaz'a emanet edecek.

Siyah beyazlı takımın gençleştirme hareketine başladığını söyleyen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ da "Sergen Yalçın takımın patronu. Gelecekle ilgili projelerimizi konuşuyoruz. Genç oyunculara sahip çıkması bizleri mutlu ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

REBOCHO'YA DA VEDA EDİLİYOR

Bu arada Caner Erkin hiçbir takımdan teklif almadığını belirterek sezon sonunda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konusunda karar verileceğini ve menajerinin anlaşacağı ekiple yer alabileceğini vurguladı.

Caner'in ardından takımın diğer sol beki Pedro Rebocho ile ilgili de kritik bir karar alındı. Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda yeni sezonun planmasına başlayan siyah beyazlılar etapta verim alınamayan ve takımda kiralık oynayan Portekizli futbolcuyu gönderilmesi kararlaştırıldı.

AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE SONA ERMİŞTİ

Fenerbahçe'den sonra Inter'e transfer olan Caner Erkin, özellikle siyah beyazlı takımındaki ilk döneminde başarılı performanslar ortaya koymuştu.

2016 yılında Inter'den Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin, o dönem verdiği röportajda Aziz Yıldırım'ın geri dönüşünü istemediğini, kendisine değer veren Beşiktaş'ı seçtiğini açıklamıştı. (Hürriyet)

 

 

YORUMLAR 13
  • fatihin nesli 3 yıl önce Şikayet Et
    sergen bundan 5-6 sene önce yorumcuyken bu adamdan sol bek olmaz demişti canerden için. hala aynı fikirde zannımca kadroya almıyorsa.
    Cevapla
  • geri dön 3 yıl önce Şikayet Et
    caner galatasaraya geri gel. sen ne yapıyorsun oralarda.
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer haber doğru ise Sergen hoca kesinlikle yanlış yapıyor. Çünkü Caner neticede profesyonel bir oyuncu olduğu için istediği takım ile görüşme hakkına sahiptir. Teknik direktöre düşen görev ise oyuncusunun kararına saygı duyup oyuncu resmen ayrılana kadar ondan istifade etmektir. Kaldı ki Sergen hocanın kendiside Malatya Spor teknik direktörü iken el altında Beşiktaş ile görüşmüştü.
    Cevapla
  • Buğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş’ın attığı gollerin 3’te1 nde payı olan. Halen takım da en çok asist yapan oyuncuyu bedavaya göndermek... Ahmet Başkan Fikret Orman’ın yolunda gidiyor
    Cevapla
  • .......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle