Sergen Yalçın'dan sürpriz Caner Erkin kararı!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın siyah-beyazlı yönetime raporunu sundu. Geleceği merak konusu olan Caner Erkin için de kararını verdi.

Sergen Yalçın'dan sürpriz Caner Erkin kararı!
Sergen Yalçın'dan sürpriz Caner Erkin kararı!
GİRİŞ 08.06.2020 13:20 GÜNCELLEME 08.06.2020 13:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mali anlamda sıkıntılı günler yaşayan ve kaynak bulmakta zorlanan Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi teknik patron Sergen Yalçın, siyah-beyazlı yönetime raporunu sundu.

 

 

Yalçın, mali sıkıntılardan dolayı takıma kalitesiz isimlerin gelmesinden çekindiği için mümkün olduğunca takımın korunmasını yönetimden talep etti.

SERGEN YALÇIN’DAN ŞAŞIRTAN TALEP

 

 

Asist Analiz'in haberine göre; Sergen Yalçın’ın mümkün olduğunca takımın korunmasının talebinin yanı sıra; geldiği günden bir pek varlık gösteremeyen Diaby’nin de takımda tutulmasını istedi. Genç teknik adamın bu isteği, siyah-beyazlılarda başkan Çebi’yi oldukça şaşırttı. Ayrıca Sergen Yalçın’ın siyah-beyazlı yönetimden önerilen isimleri veto etmesi, yönetim içinde bazı sıkıntılar yarattı.

Başarılı teknik adam, başkan Ahmet Nur Çebi’yle yapılan görüşmede; “Eğer bize uymayacak bir oyuncu alacaksak; hiç almayalım… Başta Elneny’yi takımda tutalım. Diaby de o kadar kötü bir futbolcu değil. Çabukluğu ve hızı bize bir şeyler katabilir. Bu şartlarda transfer yapmamız zor. O yüzden gelecek olan kişi; Diaby’den iyi mi olacak?” şeklinde konuyla alakalı görüşlerini belirtti.

YALÇIN, TAKIMA NEŞTERİ VURUYOR…

Yönetime gelecek sezonun yapılanması adına rapor veren Sergen Yalçın, Arsenal’dan kiralanan Mısırlı orta saha Elneny için; “Ne yapıp edip, takımda mutlaka tutulsun.” dediği öğrenildi.

Genç teknik adam ayrıca siyah-beyazlı yönetime verdiği raporda, Domagoj Vida, Caner Erkin ve Umut Nayir’in takımdan gönderilmesini istedi.

Sözleşmesi bitecek olan Caner ile yolları ayıracak olan siyah-beyazlılar, Vida’yı da bonservisiyle satmayı planlıyor. Umut Nayir’den ise kendisine takım bulunması istenecek.

YORUMLAR 7
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Vida yüksek maaşından dolayı gideceklerin basinda, hem bonservis getirecek. Ama yerine kim oynar? Elneny çok iyi, ayrıca Dorukhan da iyileşti o bölge için. Dorukhan ile maddi konuları çöz, gerekirse Elneny gitsin. Diaby bal yapmaz arı gibi istediği kadar koşsun. Caner Gökhan makul ücretlerle kalmalı. Burak + Umut veya Güven lige yetemiyor. Ve tabii kaleci ihtiyacımız var. Butce konusu da düşünülünce, çok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor, akıllı ve sağlam hamleler yapmak lazım .
    Cevapla
  • H.BAYRAM ÖZTÜRKÇE 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner kalmalı
    Cevapla
  • paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    gitsin
    Cevapla
  • ATAK TR 3 yıl önce Şikayet Et
    UMUT NAYİR TAKIM BULACAKMIŞP gs maçında atmasaydı o golü alırdınız siz .burak kadar ona fırsat verilse buraktan daha iyi oynar
    Cevapla
  • enişte 3 yıl önce Şikayet Et
    o golü atmasaydı keşkede kimyacıdan o gün kurtulmuştuk
    Cevapla
  • ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca yazıldığı değişiklikleri yaparsa sezon sonuna kadar heyecanlı taraftarın sevgisini bitirir ve yeni bir hoca'ya yer verir. elneny'de ne gordu merak ediyorum. caner'i ve gokhan'ı postalamak kolay ama aynı kalitede adamı o paraya getiremezler, vidanın maası cok yuksek asıl o satılmalı, umut nayir'de umut goremediler ama yerine o kalitede birini getirsen hem +para gerekli hemde uyum sağlaması filan gereksiz bir hamle. Besiktas'ın işi zor. yonetimde teknik ekipte yanlıs kararlar almamaya dikkat etmesi lazım. yoksa takımlar zaten yuruyor gidiyor.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Umut nayir gitmesin Burak Yılmaz gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle