Beşiktaş yönetimi ile sıkı pazarlık: Yüzde 30 indirin Oyuncular: yüzde 5 olur

Beşiktaş Yönetimi'nin en az yüzde 30'luk indirim isteğine oyuncuların büyük bölümü en fazla yüzde 5 - yüzde 10 indirim ile yanıt verdi.

Beşiktaş yönetimi ile sıkı pazarlık: Yüzde 30 indirin Oyuncular: yüzde 5 olur
Beşiktaş yönetimi ile sıkı pazarlık: Yüzde 30 indirin Oyuncular: yüzde 5 olur
GİRİŞ 05.06.2020 09:26 GÜNCELLEME 05.06.2020 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetimi, oyuncularla masaya oturarak maaş indirimi için yaptığı görüşmelerde aradığını bulamadı.

 

 

Siyah-beyazlı yönetim, 56 milyon Euro olan takım bütçesini gelecek sezon 35 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor. Daha önce futbolcu maaşlarında indirim için %50'den başlayacaklarını ve minimum %30 istediklerini ifade etmişti. Ancak yapılan görüşmeler sonrası %15'in üzerinde şu an için indirim kabul eden isim çıkmadı.

Takımda bazı futbolcuların indirim yapmak istemediği, bazılarının ise %5 ya da %10'a razı geldiği belirtildi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi herkesle yeniden masaya oturup görüşme yapacak ve istediği indirimi alamaması halinde, teklife yanaşmayan futbolculara "Takım bul" talimatı verilecek.

 

 

ATİBA HUTCHİNSON İKNA EDİLDİ

Sözleşmesi bitecek olan Atiba'yla 1 yıl daha yola devam etmek için görüşmeler sürüyor. Kronik astım hastası olan Kanadalı oyuncunun Covid-19 nedeniyle ülkesine dönmeyi düşündüğü ancak yöneticilerin sözleri sonrasında bekleme kararı aldığı öğrenildi. 37 yaşındaki orta saha 1 yıl için 500 bin Euro teklifi sunuldu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • Mehmet Okuyan 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradan hiçbir oyuncunun isteyerek Beşiktaş için oynamadığını anlıyoruz.
    Cevapla
  • Dermanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kosullarda bu kadar Para kazanmalari akla ziyan bir durum ve Halk in hakkini veriyorlar..insanlar asgari ucret ile gecinmek zorunda bunlar Para begenmezler..ne kadar vergi veriyorlar merak ediyorum???
    Cevapla