Ahmet Nur Çebi koronavirüsü yendi

Koronavirüse yakalanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjdeli haber geldi. Başkan Çebi'nin son testi negatif çıktı.

Ahmet Nur Çebi koronavirüsü yendi
Ahmet Nur Çebi koronavirüsü yendi
GİRİŞ 22.05.2020 10:39 GÜNCELLEME 22.05.2020 12:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi korona virüsü yendi. Geçtiğimiz hafta yapılan test sonucu pozitif olan Çebi, 1 haftalık tedavinin ardından süreci atlattı. Çebi'nin testi negatif çıktı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi korona virüsü yendi. Geçtiğimiz hafta yapılan testler sonrasında Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Ahmet Nur Çebi'nin tedavisine hemen başlanmıştı. Hastaneye yatmasını gerektirecek bir durum olmadığı için süreci evde geçiren Çebi, bu süreçte akciğer tomografisi de çektirdi. Tomografi sonuçlarına göre akciğerleri temiz çıkan Ahmet Nur Çebi, ilaç tedavisiyle evinde gözlem altında tutuldu. Beşiktaş Başkanı'nın son yapılan test sonucunun negatif çıkması ise yüzleri güldürdü. Beşiktaş'ta son yapılan testlerde herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştı. Başkan Çebi'nin de testinin negatif çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı kulüpte vaka sayısı sıfıra indi.

Beşiktaş'tan açıklama: "Başkanımızın testi negatif sonuçlanmıştır"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sağlık durumuyla ilgili siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, 13.05.2020 tarihli pozitif sonuç alınan Covid-19 testinin ardından yapılan antikor tarama testi ve 21.05.2020 tarihli Covid-19 testi ile klinik tarama çalışmaları negatif sonuçlanmıştır. Başkanımız Covid-19 enfeksiyonu ile ilgili herhangi bir bulgu göstermemekle birlikte gerekli takip ve izolasyon süreci Sağlık Bakanlığımızın önerileri doğrultusunda devam etmektedir." Siyah-beyazlılar ayrıca yönetim kurulu üyelerinin de aynı tarihlerde yapılan testlerin negatif olarak sonuçlandığını açıkladı.

YORUMLAR 24
  • PIRO KIIRAL RECEP 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • İbrahim köseoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Anlamadığım birşey var. S. Çebi. Gs başkn. Yardımcısı albayrak. Gs başkn. Yardımcısı... gs hocası fatih. Ne ara virüs oldular. Ne ara iyileştiler. Hayret.
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımıza geçmiş olsun diliyorum Şampiyon Beşiktaş :)
    Cevapla
  • ERDAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bende covid 19 hastalığı geçirdim. Ve Elhamdulillah Allah şifa verdi. Yani Ben yenmedim. Haddime değil.
    Cevapla
  • avni 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığın kendi kendine sana gelmesi de hastalığın haddine değildir, o hastalığı sana veren de Allah c.c'dür.
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hastalığı yenemez. Ancak Allah şifa verirse iyileşir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle