Aboubakar: Bırakın beni Beşiktaş'a dönmek istiyorum

Porto'nun bonservis bedelini düşürmesiyle Aboubakar'ın transferi yeniden gündeme geldi. Beşiktaş'a dönmeyi çok isteyen Kamerunlu golcünün de Kartal'a gelmek için bizzat devreye girdiği ortaya çıktı.

Aboubakar: Bırakın beni Beşiktaş'a dönmek istiyorum
Aboubakar: Bırakın beni Beşiktaş'a dönmek istiyorum
GİRİŞ 11.05.2020 09:33 GÜNCELLEME 11.05.2020 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlı kulüpte forma giydiği dönemde taraftarların sevgilisi haline gelen eski yıldızı Vincent Aboubakar'la yeniden temas kurmuştu. Ancak Porto'nun, Kamerunlu golcü için yüksek bonservis bedeli istemesi transferin önünü tıkamıştı.

"TRANSFERİMDE KOLAYLIK SAĞLAYIN"

Kısa bir süre önce Portekiz ekibi Porto'nun bonservis bedelini 5 milyon euronun da altına düşürmesiyle Aboubakar'ın transferi yeniden gündeme geldi. Beşiktaş'a dönmeyi çok isteyen Kamerunlu golcünün de Kartal'a gelmek için bizzat devreye girdiği ortaya çıktı. Gelen haberlere göre, menajeri aracılığıyla Portekizli yetkililerle temas kuran Kamerunlu forvetin "Burada kadroda düşünülmüyorum. Beşiktaş bildiğim, sevildiğim bir kulüp. Transferimde kolaylık sağlayın" ifadelerini kullandığı belirtildi.

ALACAKLARINI DA BIRAKABİLİR

28 yaşındaki oyuncunun ayrıca gerekirse kulüpten alacaklarının cüzi bir kısmında fedakarlık yaparak bırakabileceğini bildirdiği de öğrenildi. Portolu yetkililerin de tecrübeli golcüye kolaylık sözü verdiği belirtiliyor.

TRANSFERİN ÖNÜ ÇOK AÇIK

Aboubakar'ın Beşiktaş yolunu açacak en önemli gelişme ise önceki gün yaşandı. 30 Haziran'a kadar ödeme sözü verdiği borçlarına karşılık 100 milyon euroluk bir kaynak bulması gereken Portekiz ekibinin, tüm oyuncularından kulüp bulmalarını istediği kaydedildi. Tüm isimlerin menajerleriyle görüşüldüğü belirtildi. Aboubakar'ın da isteğini bu görüşmelerde ilettiği dile getirildi.

TEK TALİBİ BEŞİKTAŞ

Porto'nun 250 milyon euro borcu olduğu ve UEFA'nın yakın takibinde bulunduğu için bir an önce oyuncu satmaya çalıştığı ifade ediliyor.  Öte yandan golcü oyuncu ile son günlerde İngilizi ekibi West Ham'ın da ilgilenmeye başladığı iddia edilmişti. Ancak Ada ekibinde Aboubakar için herhangi bir girişim yaşanmadığı öğrenildi. 1.84 boyundaki Abou'nun şu an tek talibi Beşiktaş.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 1
  • kılıc 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi
    Cevapla