Sinan Bolat'tan Beşiktaş'a transfer mesajı

Belçika ekibi Royal Antwerp'in sözleşmesini feshettiği 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, siyah-beyazlı yönetimle iletişime geçerek gelmeye hazır olduğunu iletti

Sinan Bolat'tan Beşiktaş'a transfer mesajı
Sinan Bolat'tan Beşiktaş'a transfer mesajı
GİRİŞ 09.05.2020 11:26 GÜNCELLEME 09.05.2020 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için kalesine iki takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'a Sinan Bolat'tan güzel haber geldi. Üç yıldır formasını giydiği Royal Antwerp kulübü, Bolat'ın sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Daha önce Galatasaray ve Kayserispor formalarını da giyen 31 yaşındaki file bekçisinin de gönlü Türkiye'ye dönmekten yana.

 

 

Sinan Bolat'ın siyah-beyazlı yöneticilerle iletişime geçerek gelmeye hazır olduğunu bildirdiği kaydedildi. Kartal, Sinan Bolat'ın yanı sıra Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan'la da ilgileniyor. Ayrıca Kartal'a Joe Hart ve eski kalecisi Fabri de teklif edildi. Bu sezon Antwerp'le 27 maça çıkan Sinan, kalesinde 30 gol gördü. 5 karşılaşmada ise ağlarını rakiplere kapattı.

ÖNCE TEMİZLİK SONRA İDMAN

 

 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne Koronavirüs salgınına karşı alınan hijyen tedbirleri kapsamında, dezenfekte kabini konuldu. Teknik heyet ve futbolcular ile personel, tesisteki yaşamın virüsten koruması amacıyla girişte otomatik dezenfekte kabinini kullanmaya başladı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • Senol fr 3 yıl önce Şikayet Et
    aman aman gelmesin BESIKTAS hep boyle emekli.futbolcularlami oynayacak akilli olun ya genclere yonelin .metin ali feyyazlar bulun vaz gecin ihtiyar futbolculardan..milyon euro lar cope atmaktan vazgecin .sonra feda deyip dileniyorsunuz bir kuruş bile vermem.haram olsun .......elin yabancilarini emeklileri toplamaktan vaz gec BESIKTAS
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    yok gelme hacı
    Cevapla