FIFA'dan Karius kararı! İşte yeni adresi...

Karius, alacakları nedeniyle FIFA'ya gitmişti. FIFA, Karius'u haklı bulurken yıldız isim böylelikle sözleşmesini feshetti. Alman eldivenin yeni adresinin Hertha Berlin olması bekleniyor.

FIFA'dan Karius kararı! İşte yeni adresi...
FIFA'dan Karius kararı! İşte yeni adresi...
GİRİŞ 05.05.2020 10:44 GÜNCELLEME 05.05.2020 10:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İki sene evvel Liverpool'dan kiralanan ve geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilerin hedefi olan Loris Karius'ta beklenen oldu...

 

 

Ocak ayından bu yana maaş alamayan ve alacakları nedeniyle FIFA'ya giden Alman kalecinin sözleşmesini feshetmek için FIFA'ya başvurduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Dün bu süreç tamamlandı.

Fanatik'in haberine göre Karius'u haklı bulan FIFA, TFF'ye belgeleri gönderirken, TFF de Karius'un sözleşme feshini Beşiktaş Kulübü'ne iletti. 26 yaşındaki kaleci ile resmen yollar ayrıldı.

 

 

Karius, korona virüsü salgını sonrasında iptal edilen uçuşlar sebebiyle hala İstanbul'da. Tecrübeli eldivenin en kısa sürede Türkiye'den ayrılacağı belirtildi.

Öte yandan Karius'un, Alman ekibi Hertha Berlin'le de söz kestiği gelen haberler arasında.

YORUMLAR 1
  • Dermanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Almasaydiniz aldiniz parasini vereceksiniz..sanki alirken haberleri yoktu bunlardan,simdi kasadaki paralari yediler oyunculari koparmak istiyorlar,yerlerse,, Korona da iyi geldi bahane cok artik..
    Cevapla