Loris Karius sözleşmesini feshettiğini açıkladı!

Beşiktaş'ta kaleci Loris Karius, alacakları verilmediği için siyah beyazlı ekip ile sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Loris Karius sözleşmesini feshettiğini açıkladı!
Loris Karius sözleşmesini feshettiğini açıkladı!
GİRİŞ 04.05.2020 15:31 GÜNCELLEME 04.05.2020 23:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig takımı Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius, siyah-beyazlı ekiple sözleşmesini feshettiğini açıkladı. 

 

 

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Beşiktaş yönetiminin yaşadığı sorunları çözmeye yanaşmadığını kaydeden Karius, "Bugün Beşiktaş ile olan sözleşmemi feshettim. Bu şekilde bitmesi utanç verici ama şunu bilmelisiniz ki sorunları problem çıkarmadan çözmek için her şeyi denedim. Aylar boyunca çok sabrettim ve yönetimle sürekli konuştum. Aynı şeyler geçen yıl da olmuştu. Maalesef bu problemi çözmeyi bile denemediler. Hatta maaş kesintisiyle alakalı yardım önerimi reddettiler." ifadelerini kullandı. 

Taraftarın kendisini her zaman desteklediğini söyleyen Alman kaleci, şunları kaydetti: 

 

 

"Burada geçirdiğim zamandan çok zevk aldığımı bilmenizi istiyorum. Beşiktaş bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duymalı. Beni iyi zamanda da kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Çok teşekkürler. Şampiyon Beşiktaş."

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA


Beşiktaş Kulübü, Alman kaleci Loris Karius'un sözleşmesini tek taraflı feshetmesi nedeniyle oluşabilecek zararlar konusunda tüm hukuki hakların saklı bulunduğunu bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon başında İngiltere temsilcisi Liverpool'dan 2 yıllığına kiralanan Karius'un sözleşmesinin bitmesine 1 ay kala kontratını tek taraflı feshettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dünyada ve ülkemizde koronavirüsün etkisinin arttığı ve sportif faaliyetlerin gerçekleşemez hale geldiği günden itibaren kulübümüzün kendisi ile uzlaşma arayışlarında maalesef bir mesafe katedilememiştir. Kulübümüz bu süreçte yaşayabileceği zararlar konusunda tüm hukuki haklarının saklı olduğunu kendisi ve Liverpool Kulübüne bildirmiştir."

 

YORUMLAR 31
  • Bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman çok üzüldüm
    Cevapla
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Defol git,sizi Türkiye'ye getirenerde suç.Senin gibi 100 tane kaleci çıkar bu ülkeden.
    Cevapla
  • vedat tunca 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem kaleciden oldunuz hemde UEFA dan misli ceza ve Avrupa dan men
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    O kumbara halin ile bu kulüp sana sürekli forma verdi hep bir gün form tutarsın diye ancak, sen geldin aynı gittin aynısın ne hak ettin de konuşuyorsun. Bu kulüp senin performansını beğenseydi zaten senin paranı borç eder verirdi. O parayı hak etmedin.
    Cevapla
  • Anatolia 3 yıl önce Şikayet Et
    Parasını verin ya, oh ne güzel, bende yaparım böyle başkanlık elbette, al getir parasını vermeden gönder...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle