Beşiktaş'tan Caner ve Gökhan açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili ''Benim oyunculardan aldığım izlenime göre, Caner ve Gökhan ilk olarak bizimle görüşecekler.'' dedi.

Beşiktaş'tan Caner ve Gökhan açıklaması
Beşiktaş'tan Caner ve Gökhan açıklaması
GİRİŞ 04.05.2020 01:28 GÜNCELLEME 04.05.2020 01:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer süreci, sözleşmesi bitecek olan oyuncularla ilgili Haber Global'e konuştu. Kocadağ adı Beşiktaş ile anılan Alanyaspor'un futbolcusu N'Sakala ile ilgili ''Çok futbolcuyla temas halindeyiz ama basında yazıldığı gibi anlaşma yok. Görüşme aşamasındayız. Salgından önce çalışmalarımız başlamıştı ama şu an anlaşma konusunda acele etmeyeceğiz. Önce piyasayı görelim." yorumunu yaptı.

 

 

Kocadağ, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili ise ''Caner ve Gökhan'ın sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Benim oyunculardan aldığım izlenime göre, Caner ve Gökhan ilk olarak bizimle görüşecekler. Kulübün gerçekleri ve hocamızın raporuyla birlikte değerlendirip bir karar vereceğiz. Kendi şartlarımıza uyarsa Beşiktaş için değerli oyuncularla devam etmek istiyoruz. Anlaşamazsak da zaten sezon sonunda serbest kalacaklar.'' ifadelerini kullandı.

Feyenoord'da forma giyen Oğuzhan Özyakup ile ilgili de konuşan Emre Kocadağ ''Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu. Hollanda onun için bir hava değişimi oldu. Seneye aramıza katılacak." dedi.

 

 

KAYNAK: TRT SPOR
YORUMLAR 1
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar sizde kalsin isteyen yok zaten
    Cevapla