Slaven Bilic, Vida'nın peşine düştü

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic, Domagoj Vida'nın transferi ile ilgili sorulara "Tabii ki oyuncuları izliyoruz. Ancak, şu anda transfer için zamanımız var” yanıtını verdi. West Bromwich'in 10 milyon Euro'luk bir teklife hazırlandığı kaydedildi

Slaven Bilic, Vida'nın peşine düştü
Slaven Bilic, Vida'nın peşine düştü
GİRİŞ 24.04.2020 19:34 GÜNCELLEME 24.04.2020 19:34

İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion’u çalıştıran Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic, Domagoj Vida ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Expressandstar.com’a konuşan Hırvat teknik adam, vatandaşıyla ilgili sorulan soruya üstü kapalı cevap vererek “Tabii ki bazı oyuncuları izliyoruz. İnsanlar menajerleri arıyor. Scout ekibi çalışıyor. Ancak, şu anda transfer için zamanımız var. Kafanızdan yeni fikirler bulabilirsiniz sorun değil” şeklinde konuştu.

10 MİLYON EURO

Hırvat çalıştırıcının bu açıklaması İngiliz basınında transfer görüşmeleri yapılıyor şeklinde yorumlandı. Expressandstar.com, haberde sadece Bilic’in açıklamalarına yer vermedi ve Domagoj Vida ile ilgili transfer bilgisi de paylaştı. Ada basını haberinde, 30 yaşındaki stoperin 2018 Dünya Kupası’nda final oynadığına değinildi ve West Bromwich’in 8.5 milyon sterlinlik (Yaklaşık 10 milyon Euro) bir teklifle siyah-beyazlı kulübün kapısını çalacağını iddia etti.