Gökhan Gönül'den indirim istenecek

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin uzatılması bekleniyor. Beşiktaş tecrübeli futbolcudan yıllık ücretinde indirim talep edecek.

Gökhan Gönül'den indirim istenecek
Gökhan Gönül'den indirim istenecek
GİRİŞ 25.03.2020 09:13 GÜNCELLEME 25.03.2020 09:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 2007-16 sezonları arasında görev yaptıktan sonra Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, 4 sezondur başarıyla giydiği Siyah-Beyazlı formayla alkış toplamıştı.

 

 

Kara Kartal'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki sağ bekin, kontratının uzatılmasını beklediği kaydedildi.

Tecrübeli oyuncudan memnun olan Beşiktaş Yönetimi'nin, başarılı ismin kontratını uzatmak için sezon sonunda görüşmelere başlayacağı ancak 1.7 milyon Euro'luk maaşında indirim isteyeceği belirtildi.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 1
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Caner ve Gökhan’a Fenerbahçe’den teklif var diyorlar Gökhan’a gel Fenerbahçe’de bırak dediler diye haberler var. Gökhan’la 1+1 Caner’le de 2+1 yıllığına anlaşmak istiyormuş Fenerbahçe ama Fenerbahçe taraftarı çok yanlış yaptı onlara küfür ve hakaret etmekle. Adamlar Beşiktaş’ta daha az paraya oynadılar, müzeden Gökhan’ın Fenerbahçe için akıttığı kanlı formasını kaldırdılar. Aziz Yıldırım’ın suçu Türkiye’nin en iyi sağ ve sol bekini Beşiktaş’a kaptırdılar adamların anlaşacakları varsa bile sırf bu yapılanlardan ötürü anlaşmaya bilirler bile.
    Cevapla