Tarihi kampanya koronavirüs yüzünden ertelendi

Beşiktaş Kulübü ekonomik açıdan rahatlatacak bağış kampanyası koronavirüs salgını nedeniyle mecburen ileri bir tarihe ötelendi.

Tarihi kampanya koronavirüs yüzünden ertelendi
Tarihi kampanya koronavirüs yüzünden ertelendi
GİRİŞ 18.03.2020 09:47 GÜNCELLEME 18.03.2020 09:47

Uzun süredir mali krizde olan Beşiktaş'ta bağış kampanyası çıkış yollarından biri olarak görülüyordu. 250 milyon TL'lik hedef konulan söz konusu organizasyonun çalışmaları da 2 aydır sürüyordu. Ancak Koronavirüs (COVİD-19) tehlikesi siyah-beyazlıların tüm hesaplarını bozdu. Kampanyayı ileri bir tarihe erteleyen yönetimin Nisan ve Mayıs ayları için planladığı ek gelirlere böylece sekte vurulmuş oldu.

ÇEBİ VE EKİBİNİN ELİ BOŞ KALDI

Siyah-beyazlıların Domagoj Vida ve Adem Ljajic'i satma hedefi de salgın nedeniyle sekteye uğradı. EURO 2020'de gösterecekleri performans sonrası iki oyuncuyu da iyi bir bonservis bedeliyle satmanın hayallerini kuran Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin eli, Avrupa'da durma noktasına gelen futbolun etkisiyle boş kaldı. EURO 2020'nin bir sene ertelenmesi de işin tuzu-biberi oldu.

TELEKONFERANSLA TOPLANTI

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, Koronavirüs önlemleri kapsamında toplantılarını telekonferans yöntemiyle yapma kararı aldı. Kulübe ait tüm yaşam ve faaliyet alanları dezenfekte edilirken, tesislere Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarının yer aldığı broşürler asıldı. Futbolculardan da evlerinde vakit geçirmeleri istendi.