Karius'tan koronavirüs itirafı! 'Almanya sınıfta kaldı'

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, "Koronavirüs ile ilgili Almanya sınıfta kaldı. Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum." dedi.

Karius'tan koronavirüs itirafı! 'Almanya sınıfta kaldı'
Karius'tan koronavirüs itirafı! 'Almanya sınıfta kaldı'
GİRİŞ 17.03.2020 10:55 GÜNCELLEME 17.03.2020 10:59
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Alman file kalecisi Loris Karius'un dünyanın 1 numaralı gündem maddesi olan koronavirüs ile ilgili önemli bir yorumda bulunduğu ifade edildi.

 

 

Siyah-beyazlı futbolcular, Pazar günü oynanan Galatasaray derbisinden önce aralarında bir toplantı gerçekleştirdiler. Bu toplantıya Beşiktaş kulübünün doktorlarının da katıldığı belirtildi.

Eşi İtalyan olan Boateng ile yıllarca bu ülkede oynayan Ljajic ile koronavirüsün en sert şekilde vurduğu İspanya'dan gelen Ruiz'in ciddi anlamda korktukları dikkat çekti.

 

 

"BÜTÜN AİLEMİ GETİRİRİM"

Özellikle yabancı futbolcuların çekincelerini anlattıkları toplantıda Loris Karius ve Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Stefano Marrone'nin yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Almanya ve İngiltere'nin koronavirüsle yaşadığı savaşta sınıfta kaldığını anlatan Karius, "Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum. Sophia'yı da (sevgilisi) getireceğim. Burada Almanya'dan daha güvende olur" dediği bildirildi.

Marrone ise, tedirginlik yaşaşan isimler Boateng ve Ljajic'e, "Benim şansım olsa bütün ailemi Türkiye'ye getiririm" dediği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 30
  • notto 4 yıl önce Şikayet Et
    ya yürü git düne kadar kimse güvende hissetmiyordu, noldu birden bire? çarpıldınız mı? özellikle korkup kaçan çocuğuna burada gelecek göremeyenler, gelmeyin! hakkımı helal etmiyorum!
    Cevapla
  • sadullah altun 4 yıl önce Şikayet Et
    yabancı kimse gelmesin! daha önve memleketme söven o almanlar hiç grlmesin. almanya sınıfta kaldıysa kalsın. bizim sorunumuz değil!. onlar suriye ve diğer sorunlara böyle bakıyordu. bizi ilgilendirmiyor yabancı gelmesin!
    Cevapla
  • Recep Çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık bize yskışmaz.Nerede yardıma ihtiysç hşsseden varsa,Türkiye onlara kucak açmalıdır.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 100 bin kişiye düşen yoğun bakım yatak sayısı 45 yatakla dünya birincisi olmuştur. En büyük gururumuz ,liderimiz, göz bebeğimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ,iyi ki varsın. Rabbim sana uzun ömürler versin, sağlıkla İnşallah . Buradan bütün gayesi topluma hizmet etmemek olan ve Temel Atmama törenleri ile övünen zihniyeti kınıyorum. Şehir hastanelerine karşı olan bu olayı meclise kadar getirip iftiralar atan CHP zihniyetini kınıyorum. Son salgında Avrupa'nın ,Amerikanın hatta dünyanın içler acısı durumunu görüp utanırlar mı acaba. Üzerine düşeni fazlasıyla yapan iyi ki Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz var , iyi ki Recep Tayyip Erdoğanımız var. Allah'ım sen koru.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi chp çıkıpta bu virüsü Reis yaydı derse hiç şaşırmam
    Cevapla
  • viyana 68 4 yıl önce Şikayet Et
    avusturya italya sınırındaki kayak merkezin virüs kaynağı zenginler cebini doldursun diye önlem alınmadı ordan ta danimarka norvece 100ler ce pozitif vaka var yerli turiste var viyanadan ordan gelen ve karantina kurallarına uymayan canı bombalar bunlar geç kaldı önlem almaya şu an 3 ölü 1000 den fazla hastanede 4 5 bin evde karantina siz düşünün sokağa çıkma yasağı var insanlar takmıyor parklarda geziyor
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bir hasta için helikopter göndermiş diye efsane olan insana değer veriyor diye Türk milletine ders verir gibi batıyı öven bir çevre bu gün gelinen bu çağ atlamaya neden sessiz ućaklarla vatandaşlarını tahliye eden bir Türkiye var görmeyen göz duymayan kulak zehirlidir Trump sağlık için biz bu işi başaramadık diye itiraf ediyor hasta maliyeti 10 bin dolar diyor Reis icraata doymuyor daha ne olmasi lazım
    Cevapla
  • MENGENLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHına kurban .Ağzına sağlık kardeşim
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal Kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle