Beşiktaş'tan Galatasaray'a olay gönderme!

Türkiye'de spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınırken Galatasaray'ın bugün yaptığı açıklama özellikle Beşiktaş cephesinde şaşkınlıkla karşılandı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a olay gönderme!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a olay gönderme!
GİRİŞ 13.03.2020 13:46 GÜNCELLEME 13.03.2020 13:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Dünyayı etkisi altına alınan corona virüsü salgını önlemleri kapsamında Türkiye'deki spor müsabakalarının seyircisiz oynanması kararı alınırken Galatasaray Kulübü, maçların 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelenmesi görüşünde olduğunu açıklamıştı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün yaptığı açıklamada spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alındığını duyururken sarı kırmızılı takımın bugünkü açıklaması tepkiyle karşılandı.

CENGİZ ERTELEMEYE DE KARŞI ÇIKMIŞTI

 

 

Galatasray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün yaptığı açıklamada "Ben şaşırdım,maçı erteleyelim, seyircisiz oynansın vs." ifadelerini kullanmıştı. Bugün kulübün resmi sitesinde ise "Lig 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelensin" çağrısı yapıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ

Beşiktaş 2. Başkanı ve Medya İletişim Sorumlusu Yönetici Adnan Dalgakıran, yaptığı açıklamada "Galatasaray Başkanı dün farklı bugün farklı konuşuyor. Her gün farklı konuşuyorlar bakalım daha ne konuşacaklar, netleşsin ona göre net cevabımızı veririz." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN GÖNDERME

Siyah beyazlı kulüp resmi Twitter hesabından bu paylaşımla ezeli  rakibine göndermede bulundu. Paylaşımda, "Tutarlı. Aralarında çelişki bulunmayan, her bakımdan uyumlu, insicamlı." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 30
  • Enteresan 4 yıl önce Şikayet Et
    Açıkcası bir Beşiktaşlılar olarak bu yönetimin yaptığını yanlış buluyorum Galatasaray’ın ifadelerinde bir çelişki yok erteleme olmasın derken seyircisiz oynama durumu da yoktu bu durum seyircisiz oynanması kadar kötüyse hiç maç oynanmasın bakın İtalya’da 4 futbolcu bu hastalıkla mücadele ediyor. Sporcu sağlığı neden 2. Plana atılıyor? Ayrıca alternatif olarak Galatasaray lig maçlarının şifresiz verilmesi uyarısı neden görmezden geliniyor?
    Cevapla
  • faatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün istanbulda uefa maçı oynandı. Uefa bile sıkıntı görmemiş ama sırf menfaatine dokundu diye bu gs itiraz ediyor. Çok menfaatçi bunlar çok. Toplum sağlığı bunlar için bir anlam ifade etmiyor. Varsa yoksa haksız da olsalar kendi menfaatleri.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs liler utanmasa koronavirüsü beşiktaş çıkardı diyecekler. Yorumlara bakılırsa o kadar şizoya bağlamışlar. Haksızlıkları ortaya çıktıkça daha da saldirganlaşıyorlar.
    Cevapla
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Korktular cimbomdan, işlerine geldi seyircisiz oynanması ama yenilmekten kurtulamayacaklar.
    Cevapla
  • akıllı adam GS 4 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul efendi biz bjk maçını bjk seyircisi önünde oynadık. onlar neden bizim seyircimiz önünde oynamıyor, adaletsizlik değil mi ? kaldı ki bu işin ekonomik boyutu da var. sağlık mı daha önemli para mı tatavası hiç yapma. erteleyince bütün bunlardan kurtulmuş olursun
    Cevapla
  • Ertuğrul47 4 yıl önce Şikayet Et
    peki siz seyircisiz oynamaktan niye korkuyorsunuz, yoksa taraftar gazıyla mı kazanıyorsunuz?
    Cevapla
  • Altuğ07 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs haklı seyircisiz oynamak adaletsizliktir,her açıdan sıkıntı, Bjk başkanı çıkarının peşine düşmüş çırpınıyor, bi umut peşinde basit çıkar hareketleri bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle