Ali Eren Beşerler: Lucescu kadar kinci insan görmedim

Beşiktaş ve Milli takımın eski futbolcularından Ali Eren Beşerler, siyah beyazlı takımın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Eren Beşerler: Lucescu kadar kinci insan görmedim
Ali Eren Beşerler: Lucescu kadar kinci insan görmedim
GİRİŞ 20.02.2020 10:53 GÜNCELLEME 20.02.2020 10:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ve Milli takımın eski başarılı futbolcularından Ali Eren Beşerler, Hayatta Beşiktaş Radyosu’nda Eyüp Yardımcı ve Veli Can Şahin’in konuğu olduğu Endirekt Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 

Beşiktaş'ın sportif direktör olarak bünyesine katmayı düşündüğü Mircea Lucescu hakkında konuşan Beşerler, "Lucescu geldiği dönemde iyi hocalık yaptı ama ben kendini  insan olarak sevmem, o dönem Beşiktaş’ta oynayan takımın çoğu sevmez. 76 - 77 yaşında adam Beşiktaş’ta nasıl başarı elde edecek, ne bekliyorsunuz. Ben bugün yönetimin yerinde olsam Beşiktaş’ın altyapısının başına ya Rasim Kara’yı getiririm ya da Nur Mustafa Gülen’i getiririm." dedi.

''Lucescu kadar kinci bir insan göremezsin''

 

 

Lucescu hakkında açıklamalarına devam eden Ali Eren Beşerler futbolculuk yıllarına ilişkin, "Çalıştığım tüm teknik direktörler arasında en çok şunu sevdim diyemem ama Lucescu ve Daum ile problem yaşadım. Lucescu ile kim tartıştıysa teker, teker hepsini gönderdi. Bu kadar kinci insan göremezsin. Antrenörlük olarak müthiş ama insan olarak tartışmam çünkü insanlık olarak sıfır bir adam…" şeklinde konuştu.

KAYNAK: FOTOSPOR
YORUMLAR 4
  • Birgarip 4 yıl önce Şikayet Et
    Rasim hoca Bjk tada hoçalık kısa yaptı .ve başarılı da oldu, úç büyüklere puan vermedi. Adamı bıraktılar. Tarihe bir bakın.Milli takımda Fatih Terim'in yardımcılık yaptı.milli takımda baßarılıydı.ad Fatih hocanın oldu.
    Cevapla
  • mehakim 4 yıl önce Şikayet Et
    rasim kara hocanın da yaşı 69 yani.. ali eren bir laf diyosun da önünü ardını düşünmeden konuşuyorsun..
    Cevapla
  • insansi insan 4 yıl önce Şikayet Et
    iştir kişinin ainesi lafına sözüne bakılmaz
    Cevapla
  • Bjk sever 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar para alan futbolcu topluluğu el bebek gül bebek el üstünde tutulmak istiyor bide... A erenin sözlerinden adamın(Lucescu) tam bir profesyonel olduğu anlaşılıyor. İşini yapanı tutuyor yetersiz gördüğü için gerekeni yapıyor. Lucescue nin kariyerindeki başarılar ortada ama yaşlılık konusu handikap gibi gözüksede adamın scout özelliğini kullanıp danışmanlık yapması bjk ye fayda sağlar.
    Cevapla