Ajdin Hasic: Kendime inanamadım!

Beşiktaş'ın, Kevin Prince Boateng'i transfer etmesi nedeniyle TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'a kiraladığı Ajdin Hasic, açıklamalarda bulundu.

Ajdin Hasic: Kendime inanamadım!
Ajdin Hasic: Kendime inanamadım!
GİRİŞ 07.02.2020 21:32 GÜNCELLEME 07.02.2020 21:33

Ajdin Hasic, açıklamaları şu şekilde;

 

 

Lisansımın çıkmayacağını hiçbir zaman düşünmedim. Sadece antrenmanlarımı gerçekleştirdim ve oyunuma odaklandım. Sergen Hoca ya da yönetimden biriyle birebir görüşmem olmadı. Menajerimle görüştüler ve geleceğim için, bir takıma gitmemin uygun olacağı sonucuna varıldı.

"Vodafone Park'a ilk adım attığımda heyecandan titriyordum"

 

 

Burada ilk 11'e girmek için elimden geleni yapacağım. Vodafone Park'a ilk adım attığımda heyecandan titriyordum, bu taraftarın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Normalde sağ kanat ve 10 numara oynuyorum. Forvet oynadığım da oldu. Kendimi en rahat hissettiğim mevki sağ kanat. Kendimden bahsetmeyi çok sevmem. Umarım yakın zamanda Vodafone Park'ta dünyanın en iyi taraftarlarının karşısına çıkabilirim.

"Kendime inanamadım"

İlk gittiğimde kendime inanamadım. Burak Yılmaz, Adem Ljajic gibi büyük futbolcularla aynı takımda olmak gurur vericiydi. Adem Ljajic ve Vida en büyük destekçilerimdi.

"Edin Visca'dan öğreneceğim çok şey var"

Edin Visca'dan öğreneceğim çok şey var. Hem değerli bir büyüğüm hem de değerli bir arkadaşım. Başakşehir'de çok iyi işler yaptı. Bana da çok yardımı dokundu.

KAYNAK: SPORX