Sergen Yalçın için Vodafone Park alev alev

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Efsane isim için Vodafone Park'ta 21 bin Beşiktaş taraftarı vardı.

GİRİŞ 30.01.2020 19:08 GÜNCELLEME 31.01.2020 10:13
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta resmi sözleşmenin altına imza attı.

 

 

Yaklaşık 21 bin taraftar, Sergen Yalçın'ın imza töreni için statta yer aldı ve Sergen için özel pankartlar hazırlandı.

Tören sırasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Çok değerli Beşiktaş taraftarları. Beşiktaş'ın evladı Sergen hocayla yola devam etme kararı aldık. Kendisine imza sürecinde göstermiş olduğu fedakarlık ve tavır için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tribünlerde bulunan taraftara da teşekkür eden Çebi "Burada bulunan 21 bin taraftarıma çok teşekkür ediyorum. İşte büyük Beşiktaş burada! Hocasıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla!" dedi.

SERGEN YALÇIN: HAYATIMDA BU KADAR HEYECANLANMADIM

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Sergen Yalçın, "Çok heyecanlıyım. İki cümle söylersem yeterli olacak. Belki de hayatımda bu kadar heyecanlanmadım şu an olduğu kadar. Yönetimimize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum bize bu şansı verdikleri için. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bu kadar destek benim için mükemmel. İnanılmaz bir destek. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ, İMZA TÖRENİ;

- 18 bin kişi Ricardo Quaresma
- 20 bin kişi Guti Hernandez
- 21 bin kişi Sergen Yalçın

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ve Asbaşkan Emre Kocadağ ile görüşme yapan çiçeği burnunda teknik adam kadroyla ilgili olarak, "Oyuncu grubunun kalitesine güveniyorum. Bu takımın en büyük eksiği öz güven ve motivasyon kaybı. Ekonomik koşullarımızın farkındayım, transfer yapmamız şart değil, bu takım bana yeter" dedi.

YORUMLAR 75
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    yerli, milli, başarılı.. ben FB'liyim. ama çok sevindim. hayırlı olsun, hayırlısı olsun, hayırlara vesile olsun. her branşta TÜRK imzasi olsun.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen doğru seçim. Beşiktaş'a taze kan ve yeni bir başlangıç olacaktır. Milli Takım'ın içine edip giden, 80 yaşına gelmiş Lucesku'dan uzak durulmalıdır. Beşiktaş'ın parasını yok yere çar çur etmekten başka bir işe yaramaz... Comolli getirilse daha iyi, hiç değilse genç...
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yılki Ersun Yanallı Fenerbahçe Erzurum ve Bursa Sporun beceriksizliği sebebiyle kümede kalmıştı. Aynı Fener bu yıl şampiyonluğa oynuyor. Kaldı ki şampiyonluğun en kuvvetli adayı da Fenerbahçe Ersun Yanala nasıl sabır ettiyse bu yılda meyvesini alıyorsa Beşiktaş'ında Sergene öyle sabretmesini bekliyoruz. Mevcut kadro neticede Sergenin kurduğu ve seçtiği bir kadro değil. Denilebilir ki madem öyle Abdullah Avcıya neden sabredilmedi? mevcut kadro Abdullah Avcının bizzat kendisinin kurduğu bir kadro başarı sağlanamadığı için sabır edilemedi.
    Cevapla
  • ali okur 4 yıl önce Şikayet Et
    fazla abartmayın, sergenıde yakında kovarsınız.çünki bu takımla bir yere varamasınız.
    Cevapla
  • nevizade 4 yıl önce Şikayet Et
    sergenin başarılı olacağına inanıyorum. Başarılar Sergen Yalçın! Futbolcuyken göstermediğin gayreti inşallah şimdi gösterirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle