Avcı'dan veda mesajı: 'Bu ayrılığın...'

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı teknik direktör Abdullah Avcı, kişisel internet sitesinden Siyah-beyazlı camiaya bir veda mesajı yayımladı.

Avcı'dan veda mesajı: 'Bu ayrılığın...'
Avcı'dan veda mesajı: 'Bu ayrılığın...'
GİRİŞ 25.01.2020 14:29 GÜNCELLEME 25.01.2020 14:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Avcı, kendisine ait "abdullahavci.net" adresli internet sitesinden yaptığı açıklamada, "10 Haziran 2019 günü başladığım Beşiktaş futbol A takımı teknik direktörlüğü görevim 24 Ocak 2020 tarihi itibarıyla son bulmuştur. Süreç boyunca, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen, Beşiktaş kulübüne hizmet etmenin büyük onurunu yaşadım." ifadelerini kullandı. 

 

 

Bir aile olmanın ilk kuralına sadık kalarak sorunları yansıtmamanın doğru olduğuna inandığını kaydeden Avcı, "İmkansızlıklarda kenetlenmeyi, sorunlara değil çözümlere odaklanmayı seçtim. Yaşadığımız tüm maddi ve manevi zorluklarda, yanımda duran teknik ekibime, bana olan inancı ve anlayışı için minnettarım. İyi ve kötü günde desteğini esirgemeyen, tutkusu ve coşkusu ile bana unutulmaz anlar yaşatan Beşiktaş taraftarına da sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu ayrılığın, hak ettikleri başarıyı getirmesini temenni ederim." görüşlerine yer verdi.

YORUMLAR 11
  • AAA 4 yıl önce Şikayet Et
    valla seni hic begenmiyordum ama veda nin bolesine, saygiyla egiliyorum hocam, ulke futbolu senin gibi karakterlere muhtac efendi adamsin vesselam
    Cevapla
  • Pilot50 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam hizmetlerin için teşekkürler. Bazen olmayınca olmuyor. Senin teknik direktörlüğünü tartışılıyor
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir Avcı için çok iyi idi ,A.Avcı Büyük Takımlarda yapamaz.?.
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Avcı hocam sen üzerinde baskı olunca yapamıyorsun Milli takımda aynı Beşiktaş da ayni oldu hocam
    Cevapla
  • Hakan KARABULUT 4 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir ile Avrupa da yedekler ile çıktın maça ondan sonra senin için herkes beddua etti sen ligde şampiyonluk için Avrupa da Türkiye'yi sattın bunun ahı çıkıyor senden
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Beddua haric diger yazdiklarina kstiliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle