Beşiktaş'ta Loris Karius'un bileti kesildi

Sivasspor maçında yediği hatalı golle sabırları taşıran Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius ile yollar ayrılıyor.

Beşiktaş'ta Loris Karius'un bileti kesildi
Beşiktaş'ta Loris Karius'un bileti kesildi
GİRİŞ 21.01.2020 12:59 GÜNCELLEME 21.01.2020 19:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig Sivasspor'a 2-1'lik skorla kaybeden Beşiktaş'ta Loris Karius'un ortaya koyduğu performans büyük olay yaratmıştı.

Mücadelenin 7. dakikasında frikikten Erdoğan Yeşilyurt'un kalesine gönderdiği topu, kontrol edemeyip içeriye doğru gönderen Alman file bekçisi, bu hareketinden dolayı taraftarın ardından yönetimin de sabrını taşırdı.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan 2 sezonluğuna kiralanan ve anlaşması dönem sonunda noktalanacak olan tecrübeli kaleciyle ilgili olarak kararını bekleten Siyah- Beyazlılar'da beklenen oldu...

Yönetim, sözleşmesinde 8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan 26 yaşındaki kalecinin, istikrarsız görüntüsü sebebiyle sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Sezon sonunda tecrübeli isimle yolların ayrılacağı bildirildi.

Devre arası hazırlık maçlarında da benzer goller yiyen Karius'u İngiliz basını yerden yere vurmuştu. Milli takımın hocası Şenol Güneş de geçtiğimiz günlerde "Bazı manken arkadaşlarımız kalecilik yapamıyor, top tutamıyorlar" sözleriyle eski öğrencisini eleştirmişti.

 

 

YORUMLAR 6
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle gonderilmeli hicbir ise yaradigi yok tatile gelmis Turkiye ye yandanda maclara cikip para kazaniyor.
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    ben daha ivedi bir karar alınmasından yanayım . yani daha maçlara çıkmasın verin parasını otursun. bide gol yiyince defansı suçluyor. muslera ne yapsın tek başına bir takım olmuş . bu karyusda kendini fasulyeden sayıyor. işın özü daha maça çıkmasın. çok sıradan bir kaleci bu gerçek. verin parasını yedeklerden de atın.
    Cevapla
  • Beşik Taşlı ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bilmem kalecilerimiz yerli olmalı bence
    Cevapla
  • Yönetmen 4 yıl önce Şikayet Et
    al bendende okadar
    Cevapla
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    2 sene kiralama nedir yahu
    Cevapla
  • İsmim 4 yıl önce Şikayet Et
    Durun ya. Daha yeni eğlenmeye başlamıştık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle