Avcı'dan 'özür' ve transfer tepkisi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor'a 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından konuştu.

Avcı'dan 'özür' ve transfer tepkisi!
Avcı'dan 'özür' ve transfer tepkisi!
GİRİŞ 19.01.2020 22:18 GÜNCELLEME 19.01.2020 22:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sistemin dışına çıktıklarını kaydeden teknik adam, "Akıl ile duyguyu karıştırdığın bir oyun. 2. yarının ilk maçı, seyirci atmosferi, içeride kazanma duygusu, aklının önüne geçebiliyor." ifadelerini kullandı.

 

 

Beşiktaş taraftarından özür dileyen Avcı, "Taraftarı üzdük, özür dileriz. Kazanarak devam etmek isteyeceğiz." dedi.

"TRANSFER İSTEMEDİĞİM KONUSU ALGI"

 

 

Maç sonunda basın toplantısında da konuşan Abdullah Avcı, transferle ilgili bir soru üzerine, "Transfer istemediğim haberleri kesinlikle doğru değil. Algı yapılıyor." diye konuştu.

"GUILHERME'DEN ÖNCE FORVET DEDİM"

Yeni Malatyaspor'dan Guilherme'nın transferiyle ilgili de konuşan deneyimli antrenörü, "Guilherme'yi istemiyorum değil, önce forvet istiyorum dedim. Gelseydi yabancı kontenjanımız dolacaktı ve forvet alma şansı olmayacaktı. Transfer olacak mı, bilmiyorum" mesajını verdi.

YORUMLAR 7
  • Birgarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Ligin alttaki ile aramızda fazla puan farkı yok. Her an dibe yaklaşırız.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyi sistem hangi oyuncunun mevkisi nereyse orada oynatılmasıdır. Hoca Caneri deneme tahtasına çevirmiş durumda Caner'i her yerde kullanmayı planlıyor ama Caner sol ayaklı olduğu için hocanın planları başlamadan bitiyor. Bir de Beşiktaş oyuna başlarken sanki 1-0 geride başlıyormuş gibi acele top oynuyor. Bu takımın biraz sakinleştirilmesi gerekir. Türkiye'deki oyuncular yavaş oynamaya alışmışlar hızlandıklarında da tarihinin en fazla pas hatası yaptıklarını görüyoruz. Anlıyorum hoca takımı hızlı oynatmaya çalışıyor ama bizim oyuncular Avrupa'daki oyuncular gibi hızlı koşmadıkları için hızlı futbol bizimkilerine göre değil.
    Cevapla
  • dost 5 yıl önce Şikayet Et
    özür yerine istifa
    Cevapla
  • Ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Sergenin malatyayı bırakması, beşiktaşın yenilgisi operasyon yakın dedirtiyor, çok pis oynanıyor türkiyede futbol, ahlak ve etik yok.
    Cevapla
  • sivasli 5 yıl önce Şikayet Et
    besiktas iyiyiz ve yendik
    Cevapla
  • Caner 5 yıl önce Şikayet Et
    Son 7 maçın 6'sını kazanamadık. Bu hafta şampiyonluk ümitleri de neredeyse bitti... Her hafta takımın mağlubiyetini izlemekten bıktık artık...!
    Cevapla
  • paşali1 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin beyni basmiyor sistemden bahsediyor .Ne sistemi sistemi olan kazanir sistem sifir zaten kendiside sifir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle