Beşiktaş ilk transferini yaptı!

Beşiktaş, 2 milyon TL limiti bulunmasına rağmen Yeni Malatyaspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme'yi kadrosuna kattı.

Beşiktaş ilk transferini yaptı!
Beşiktaş ilk transferini yaptı!
GİRİŞ 12.01.2020 13:32 GÜNCELLEME 12.01.2020 14:19
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmaları için TFF'nin faiz indirimi kararını bekleyen ancak ret cevabı alan Beşiktaş, 2 milyon TL limiti bulunmasına rağmen Yeni Malatyaspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar bu transfer için Yeni Malatyaspor'a da 40 bin Euro ödeyecek.

Transfer çalışmaları için TFF'ye başvuran ve faiz indirimi için talepte bulunan Beşiktaş, TFF'den dün çıkan ret kararı sonrasında planlamada değişikliğe gitti. Özellikle forvet konusunda girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, çıkan sonuç sonrasında transferleri askıya aldı.

TFF'nin belirlediği limitler doğrultusunda yalnızca 2 milyon TL (350 bin Euro) transfer harcaması limiti bulunan Beşiktaş, sezonun ilk yarısında menajeriyle görüşerek anlaşmaya vardığı Guilherme konusunda mutlu sona ulaştı. Bonservisi İtalyan ekibi Benevento'da bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun Yeni Malatyaspor'la 1,5 yıllık kiralık anlaşması bulunuyor.

Beşiktaş, bu transfer için Benevento ve oyuncuyla görüşürken şartlarda anlaşma sağladı. Guilherme'nin özellikle Beşiktaş'ın içinde bulunduğu mali durum nedeniyle bu sezon için fedakarlık yapacağı öğrenilirken, Brezilyalı futbolcunun maaşında önümüzdeki sezon artırım yapılacak.

Transferdeki bir diğer kritik nokta ise Yeni Malatyaspor'un alacağı para. Guilherme ile yapılan anlaşmada sözleşmede yer alan '40 bin Euro karşılığında istediği takıma gidebilir' maddesi de Malatyaspor'un elini kolunu bağlıyor. Oyuncuyla ve Benevento ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'a da 40 bin Euro ödeyerek transferi tamamlayacak. Guilherme transferinin detayları ise önümüzdeki günlerde kulüp tarafından açıklanacak. (İHA)

 

 

YORUMLAR 43
  • Medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın Sözleşmesinde ki Fesih Bedeli Kullanılıyor Ayrıca Kiralık, Bonservisi Adamın Kulübünde! Burda Beşiktaş'a Sallayanlar 1 Milyon Euro ya Bolunun 3.Kalecisini Alanlara Kiralık Adı Altında El Altından Paraları Veren Gs ye Baksın.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs onca transfere nasil 10 euro odemis emlak.konuta tarla verip ustelik 500 milyon alip anlasmayo.iptal etmis geri tarlayi arsa olarak nasil akmis eskisehirden bedavaya nasil oyuncu almis emlak.konutun 40 milyon eurosu ile gomis dahil.sekiz transferi nasil yapti bu gs s9nra iki sene sampiyon hakemle bjk nin 3. Cu sampiyonlugu gasp edildi
    Cevapla
  • Atmaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlıyım ama artık süperligden nefret ediyorum. Sadece isimle tutar oldum artık. Yenmiş,yenilmiş , batmış hiç umrumda değil. Herşey para olmuş, ama kalitenin zerresi yok takımlarda. Amatör maçlarında bile kendi köy takımımızda kendi köyümüzün topçuları para ister oldu. Yazık bu futbolu bu duruma getiren zihniyete.
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    40 bin euro adamlar maç başı bu parayı alıyor, bu transferde çok kötü koku geliyor
    Cevapla
  • Sabah 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcunun anlaşmasında 40 bin euro serbest kalma maddesi varmış.
    Cevapla
  • Onuye kuruu 4 yıl önce Şikayet Et
    HANi bir ara Laypzike 5 milyon euro ya Atınç diye birini sattılarya guya.Aynen onun gibi 40000 euro bizde yedik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle