İşte Beşiktaş'ın Ljajic için istediği rakam!

İtalyan basını, Udinese'nin Adem Ljajic ilgisine Beşiktaş'ın "10 milyon euro isteriz" cevabını verdiğini yazdı.

İşte Beşiktaş'ın Ljajic için istediği rakam!
İşte Beşiktaş'ın Ljajic için istediği rakam!
GİRİŞ 08.01.2020 17:46 GÜNCELLEME 08.01.2020 18:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında Abdullah Avcı'nın ve taraftarların beklentisini karşılayamayan Adem Ljajic için Serie A ekiplerinden Udinese'nin ilgisi devam ediyor.

 

 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Sırp oyuncu için ilk temasları gerçekleştiren İtalyan kulübü, Beşiktaş'ın 10 milyon euroluk bonservis talebi sonrasında beklemeye geçti.

VERONA KİRALAMA TEKLİFİ DÜŞÜNÜYOR

 

 

Yıldız oyuncu için Serie A'da yer alan bir başka ekip olan Verona'nın da bir ilgisinin olduğu ancak kiralama teklifi yapmayı planladığı belirtildi.

28 yaşındaki Adem Ljajic, bu sezon 20 maçta 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

"ELEŞTİRİLERE CEVAP VERECEĞİM"

Geçtiğimiz günlerde eleştirilmesiyle ilgili konuşan 28 yaşındaki isim, "Futbolda eleştiri de övgü de çok hızlı değişir. On maç iyi oynarsınız övgüler yağar, iki maç kötü oynarsınız eleştirebilirsiniz. Bu eleştirileri her futbolcu kabul etmeli. Kendi seviyeme çıktığımda bu eleştiriler bitecektir. Bu eleştirilere saha içerisinde iyi futbolla cevap verirseniz, karakterinizi göstermiş olursunuz." dedmişti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    3 m etmez hahaha
    Cevapla
  • Seba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bizimle dalgamı geçiyor, on maç kötü oynadı ve olsa olsa iki maç ancak gördük. Fazla prim gösterilmeyip en uygun şekilde postalanması lazım.
    Cevapla