'Loris Karius Beşiktaş'tan ayrılacak'

İngiliz basını, Beşiktaş'ın sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek Karius'un satın alma opsiyonunun kullanmasının çok zor olduğu ve Alman kalecinin sezon sonunda Liverpool'a döneceğini okuyucularına duyurdu.

'Loris Karius Beşiktaş'tan ayrılacak'
'Loris Karius Beşiktaş'tan ayrılacak'
GİRİŞ 06.01.2020 10:42 GÜNCELLEME 06.01.2020 10:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon sonunda iki yıllık kiralık sözleşmesi sona erecek Alman file bekçisi Loris Karius'un Liverpool'a geri dönme ihtimalinin yüksek olduğu gündeme geldi.

 

 

"BEŞİKTAŞ, KARIUS'U ALAMAZ"

İngiliz basınından Mirror'un haberinde Beşiktaş'ın mali açıdan yaşadığı zoruklara vurgu yapılırken Karius'un sözleşmesindeki satın alma opsiyonu hatırlatıldı. 8 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş'ın bu ücreti ödeyemeyeceği ve Karius'un önümüzdeki sezon Liverpool'a geri dönmek zorunda kalacağı ifade edildi.

 

 

"YENİDEN KİRALAMA OLABİLİR"

İki kulübün yeni bir anlaşma zemini arama ihtimalinin de olduğu belirtilirken; burada en önemli konunun Karius'un Beşiktaş'ta kalmak isteyip istemeyeceği olduğunun da altı çizildi.

Öte yandan Liverpool'un ise 2021 yılında sözleşmesi bitecek olan Karius için 4 sezon önce yaptığı 4.7 milyonluk yatırımın geri dönüşünü almak istediği yazıldı. Liverpool'un aynı Ryan Kent'i Rangers'a önce kiralayıp sonra 7 milyona satmasındaki stratejiyi uygulamak istediği ancak sezon sezonunda konunun netliğe kavuşacağı vurgulandı.

26 yaşındaki Alman file bekçisi Loris Karius, Beşiktaş formasıyla 2018 yılından 57 maça çıktı. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı ikinci yarıda görmek istemiyorum. Inşallah ilķ yarıda gider.
    Cevapla