İtalyanlar yazdı! Beşiktaş'a sambacı golcü Pedro

Beşiktaş, Fiorentina'nın 22 yaşındaki santrforu Pedro için teklifte bulundu. Haberde Sambacı golcü için en ciddi teklifin siyah-beyazlılardan geldiği belirtildi.

İtalyanlar yazdı! Beşiktaş'a sambacı golcü Pedro
İtalyanlar yazdı! Beşiktaş'a sambacı golcü Pedro
GİRİŞ 29.12.2019 15:50 GÜNCELLEME 29.12.2019 17:56

Sezonun ikinci yarısında en az bir golcüyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta Fiorentina'nın 22 yaşındaki santrforu Pedro gündeme geldi.

 

 

Çizme basınından gelen habere göre; Fiorentina'nın Wolverhampton formasını terleten Patrick Cutrone'nin transferini gerçekleştirmesi durumunda Pedro'nun ayrılmasına izin vereceği de aktarıldı.

Bu sezon Fiorentina formasıyla tüm kulvarlarda sadece 6 maça çıkabilen Pedro, 1 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

IBRAHIMOVIC'İ ÖRNEK ALIYOR

Beşiktaş'ın gözdesi Pedro geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda şöyle konuşmuştu;

"Ben Zlatan Ibrahimovic'i teknik ve kalitesiyle örnek alan bir forvetim. İdolüm, Fiorentina'da benim gibi 9 numarayı giyen Gabriel Batistuta. Bu iki efsanenin ayak izlerini takip etmeye çalışıyorum"

"REAL MADRID BENİ İSTEDİ, DOĞRU"

Menajerinin Real Madrid iddialarına ilişkin olarak Pedro, "Söyledikleri doğru. Real Madrid ile Fluminense arasında görüşmeler oldu. O dönem sakattım ve görüşmeler de sonuç vermedi.Hedefim tekrar Brezilya Milli Takım forması giymek ve İtalya futbolunda kendimi ispat etmek." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı

KAYNAK: SPORX