Beşiktaş'tan Eljif Elmas sürprizi!

Sezon başında 16 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas için Beşiktaş devreye girdi.

GİRİŞ 19.12.2019 21:20 GÜNCELLEME 19.12.2019 21:20
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe’den Serie A ekibi Napoli’ye yüksek bir bonservis bedeliyle transfer olan Eljif Elmas, İtalya’da istediği şansı bulamadı. Beşiktaş’ta orta saha arayışları devam ederken, Erdal Torunoğulları’nın tavsiyesi üzerine siyah-beyazlılar Eljif’e yöneldi ve genç oyuncuyu 1.5 sezonluğuna Napoli’den kiralamak için harekete geçti.

Bir hafta önce Napoli’den gönderilen teknik direktör Carlo Ancelotti’nin transfer ettiği Makedon oyuncuya, takımın yeni hocası Gattuso’dan veto geldi. Genç teknik adam, Eljif için daha fazla forma şansı bulması gerektiğini belirterek kiralanabilir raporu verdi.

Napoli formasıyla çıktığı maçlarda etkili bir performans ortaya koyamayan Makedon futbolcu, tüm camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Ancelotti’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte Eljif Elmas’ın forma şansı iyice azaldı.

BEŞİKTAŞ’TA ROTA ELJIF ELMAS

Makedon futbolcuyu 1.5 sezonluğuna kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Napoli’yle yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmayı düşünüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de ocak ayında maliyeti uygun futbolculara yöneleceklerini söylemişti. Siyah-beyazlılarda transferden sorumlu isim Erdal Torunoğulları, Eljif Elmas’ı transfer listesinin başına koydu. Geçmişte Eljif’in babasıyla bir araya gelen Torunoğulları, bu transferi Makedon oyuncu üzerinden bitirmeyi hedefliyor.

SON KARAR ALINACAK VE TEKLİF YAPILACAK

Beşiktaş, orta sahadaki dinamik oyuncu eksikliğini Eljif Elmas ile kapatmayı düşünüyor. Hafta sonu Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı ve Erdal Torunoğlulları bir araya gelerek toplantı gerçekleştirecek. Toplantının gündemi Eljif Elmas olacak. Avcı’nın da onay verdiği Makedon oyuncu için transferi konusunda son karar alınacak.

NAPOLI BAŞKANI GEÇİŞ SEZONU OLARAK GÖRÜYOR

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in kötü gidişatı durdurmak için çareyi teknik direktör değişikliğinde buldu. Ancelotti’nin biletini kesen Laurentiis, takımın başına Gennaro Gattuso’yu getirdi. Genç teknik adamla çıktığı iki maçtan 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İtalyan kulübü, çöküşe dur diyemedi. Bu seneye geçiş sezonu olarak baktıklarını açıklayan Aurelio De Laurentiis, devre arasında Gattuso’nun taleplerine karşılık vererek, gelecek sezonun kadrosunu şimdiden oluşturmayı hedefliyor.

REKOR BONSERVİS BEDELİ

Bu sezon başında Fenerbahçe’den Napoli’ye 16 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olan Makedon orta saha, Napoli’de 13 maçta forma giyerken, bunların sadece 6’sında ilk 11 olarak sahaya çıktı.

AYKUT KOCAMAN KEŞFETTİ

Fenerbahçe’ye 2017-2018 sezonunda Aykut Kocaman’ın ısrarlarıyla takıma kazandırılan Eljif Elmas, sarı-lacivertli formayı 47 kez terletirken 7 gol, 8 asist kaydetti. Aynı zamanda genç oyuncu Makedonya Milli Takımı formasını da 18 defa giydi.

YORUMLAR 20
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çıldıracak bir durum yok. Hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Aytaç 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye Çıldıralım ki hayırlı olsun
    Cevapla
  • lord 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde para yokki
    Cevapla
  • siverekli şakir 4 yıl önce Şikayet Et
    oynadığı futbolunu öldürmek istiyorsa kariyerini beş paralık etmek istiyorsa buyursun gelsin...türkiye büyük bir futbol ve futbolcu mezarlığı.
    Cevapla
  • Bjk li 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ile Fenerbahçe transfer için birbirlerine girer, bedavaya gelecek futbolcuyu 20 milyona geri alırlar. Bu arada hiçbir takıma da artık hiçbir katkısı olmaz bu oyuncudan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle