Flaş gelişme! 'Guilherme Beşiktaş'a doğru'

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı hücum oyuncusu Guilherme'nin transferi için girişimlere başladığı belirtildi.

Flaş gelişme! 'Guilherme Beşiktaş'a doğru'
Flaş gelişme! 'Guilherme Beşiktaş'a doğru'
GİRİŞ 17.12.2019 14:48 GÜNCELLEME 17.12.2019 14:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme'nin transferini Ocak ayında gerçekleştirmek istiyor.

beIN SPORTS'un haberine göre, Guilherme, Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk isim olarak yer aldı. Sezonun geri kalan bölümünde ligde ve kupada 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcu için temaslar sıklaştı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, hem merkez orta saha hem de kanatlarda oynayabilen Guilherme için yönetime olumlu rapor verdi.

Yeni Malatyaspor'da Benevento'dan kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesindeki özel madde nedeniyle çıkış hakkı bulunan Guilherme de Siyah-beyazlı takıma sıcak bakıyor.

Abdullah Avcı'nın daha önce Medipol Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde de kadroda görmek istediği Guilherme için yönetim şartları zorlama kararı aldı.

METİN TEKİN'İN GUILHERME YORUMU

Beşiktaş'ın Guilherme girişimleri hakkında konuşan beİN Sports yorumcusu Metin Tekin "Guilherme'yi iki senedir izliyoruz. Yurt dışından yapılacak transfer daha bilinmezdir. Beşiktaş, Guilherme'yi yanılmayacağı bir transfer olarak düşünüyor. Anadolu'da iyi iş yapanlar, zaman zaman İstanbul'da bekleneni veremiyor. Guilherme çok yaratıcı bir oyuncu. Yaratıcı oyuncu olarak Adem Ljajic'in var. Oğuzhan Özyakup'tan istediğiniz performansı alamıyorsunuz. Guilherme de yetenekli olduğu için bu transferi istiyorlar sanırım." dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • ben tek siz hepiniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yerli oyuncu mu kalmadı 1. lig fırtına gibi esiyor. oradan alın. önce borcunuzu ödeyin.
    Cevapla
  • Mutlu can 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatya da istikrarlı bir yedek olarak beşiktaşta bu adamın ne işi var.inşallah konu mankeni olarak kullanmışlardır
    Cevapla
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bifumayı alın daha iyi. burak ölmüş
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir tabata vakası mı yoksa
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler ademi de o takımlara gönderin yıldız üstü yıldız olur. Bize gerçek yıldız lazım bunların tamamı sıradan oyuncular.
    Cevapla
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    döviz kur'u dolayısıyla ekonomi çok kötü.. yıldız alacak paramı kaldı borç batağında 4 büyükler.. gluerme beşiktaşa fazla bile. beşiktaş kim yıldız kim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle