Beşiktaş'tan hakem tepkisi! "Takipçisi olacağız"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol A Takımı Sorumlusu Emre Kocadağ hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan hakem tepkisi! "Takipçisi olacağız"
Beşiktaş'tan hakem tepkisi! "Takipçisi olacağız"
GİRİŞ 09.12.2019 20:08 GÜNCELLEME 09.12.2019 20:08
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol A Takımı Sorumlusu Emre Kocadağ, siyah-beyazlı takımın Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçtaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Kocadağ, yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa-Beşiktaş maçında maalesef takımımız aleyhine birçok hatalı hakem kararı ile karşı karşıya kaldık." dedi.

Hakem kararlarının olumsuz etkilerine değinen Kocadağ, "Beşiktaş olarak futbolcularımızın emeklerinin boşa gitmesi bir yana futbol endüstrisinin de bu kararlar sebebiyle negatif etkilendiğini görüyoruz. Verilen yanlış kararlar konusunda sadece Beşiktaş için değil tüm kulüpler için karşısında olduğumuzunun bilinmesini istiyoruz." diye konuştu.

Kocadağ, hatalı hakem kararlarının takipçisi olacaklarını da vurgulayarak, "Daha önce de söylemiştik. Maçlarda yaşanan hakem hatalarının bir an önce düzeltilmesi için yetkili tüm merciler ile görüşmelerimizi başlattık. Bunun mutlak takipçisi olacağız. Yetkili kurulların ve görevlilerin gereğini yapmasını umut ediyoruz. Bunun beklentisi içindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

YORUMLAR 18
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmaza bak kac haftadır hakemlerle kazanıp duruyorlar bide hakem karalarıyla ilgili konuşuyo hakemler bjk yi kolluyor kollamasa kesin düşer hakemlerle bi yere varan takım geri kalmasın diye taraftarı var diye kollanıyo yoksa abdullah hoca ve bjk kalmasdı
    Cevapla
  • kral24 4 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlıyormusun sen bilader futbolcular 90 dakika ter döküyor sen çıkmış hakemlerle maç kazanıyor diyorsun hakem hataları her maçta oluyor bundan ençok canı yanan ve elinden şampiyonluğu alınan bir takım BEŞİKTAŞ ağzına geleni konuşuyorsan insanların ekmek kazandığı alın teri döktüğü işleri hakkında yorum yaparken bira düşün bence boş konuşmak farklı yorum yapmak çok farklı
    Cevapla
  • dare 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır ya mhk ve federasyon başkanı ikisi arasında paylaşılıyor. En çokda bunlar ağlar. Çok temizler ya.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şampiyon olan hakemle oluyor o zaman bırakın şu işleri en çok ağlayan gs dır.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    o yıllarda en çok kim şampiyon oldu diye sorarlar adama
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yer..Konya'da buz gibi gol sayılmadı..Kasımpaşa maçında rakibe kartlar çıkarken Bjk faul bile verilmedi..Sözün bitiği yerdeyiz.. Avrupada konuşsanıza ?
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    Renkliler işinize geldiği gibi konuşmayın önce hakem Koitayı neden atmadı onu söyleyin.Sizlerin takımları değilmi her maç iki üç uydurma penaltı alan her maç rakibinizden iki üç adama kırmızı gösterilen?! sıkılmanızda yok şimdi gelmiş burada Kasımpaşanın avukatlığını yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • EyvaAllah 4 yıl önce Şikayet Et
    O pozisyon bariz kırmızı kart renkli son adam kuralı ihlalinden kırmızıyı gördü, hakem Koitaya kırmızı vermeyerek çok iyi kolladı Kasımpaşayı
    Cevapla
  • renkli 4 yıl önce Şikayet Et
    önce kasımpaşa futbolcusuna neden kırmızı kartı verdi sen onu konuş renksiz.
    Cevapla
  • mustafa dag 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum ama gülmekten. Kasımpaşa neredeyse 90 dk. Kimin yüzünden 10 kişi oynadı. Acaba hangi maçı seyretti bu açıklamayı yapan.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor yüzünden olacak değil ya hakem hakkı neyse onu verdi vermeseydi doğrumu yönetmiş olcaktı kardeş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle