'Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz!'

Beşiktaş kaptanı Burak Yılmaz, İstikbal Mobilya Kayserispor maçının ardından konuştu.

'Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz!'
'Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz!'
GİRİŞ 02.12.2019 23:11 GÜNCELLEME 02.12.2019 23:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 13. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta takımının 2 golünü atan kaptan Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BU TARAFTARA BU YAKIŞIRDI"

Siyah - beyazlı taraftarların verdiği destekten ötürü mutlu olduklarını vurgulayan tecrübeli golcü, "Bugün çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. iklk yarı maçı koppardık, ikinci yarı skorun rahatlığıyla ciddiyetten uzak olduk. Atabildiğiimiz kadar atmamız gerekiyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hele ki Atiba'nın oyundan çıkarken gelen destek hepimizin tüylerini diken diken etti. Böyle bir taraftara böyle bir galibiyet yakışırdı." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİYİZ"

Takım olarak birbirlerine alıştıklarını söyleyen Yılmaz, "Çok yorum yapıldı bizim hakkımızda. Kötü yorumlar da vardı, iyi yorumlar da vardı. Çok eleştirildik ama yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz, adapte oluyoruz. Bugün oynadığımız oyunu herkes görüyor. şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz." şeklinde konuştu.

"EMRE DEMİR'İ KORUMALIYIZ!"

Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir için de konuşan Burak Yılmaz, "Emre Demir kardeşim için çok mutluyum, kendisini gösterdi. Bugün belki de Türk futbolu yeni bir oyuncu daha kazanıyor ama onu korumamız gerekiyor. Başarılar diliyorum, Allah ona sakatlık vermesin inşallah. Yavaş yavaş sorumluluk yüklememiz gerekiyor. Çok genç, kendisine de gözümüz gibi bakmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    la vatandaş sen fb limisin onu saymamılsın tek gözlü vatandaaaş
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bay Osmanlı Tokadı,FB bu yıl Avrupada Futbal oynadımı la iki gözü kapalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada silikler Türkiye kükreyin çekilin yoldan BJK ,GS ve TS geliyor şampiyon olacaklar.
    Cevapla