Beşiktaş'tan 1,5 yıllık kiralama teklifi!

Beşiktaş'ın, Benfica forması giyen Gedson Fernandes için Portekiz ekibine 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Beşiktaş'tan 1,5 yıllık kiralama teklifi!
Beşiktaş'tan 1,5 yıllık kiralama teklifi!
GİRİŞ 18.11.2019 20:03 GÜNCELLEME 18.11.2019 20:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde öncelikle forvet alacak olan Beşiktaş'ın, istenen şartların oluşması durumunda aynı zamanda geleceğe de yatırım olarak bir iki takviye daha yapabileceği öğrenildi.

1.5 YILLIK KİRALAMA İÇİN TEKLİF YAPILDI

Kartal'ın bu prensip doğrultusunda Benficalı Gedson Fernandes için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncu için Talisca formülünü işletecek olan Siyah-Beyazlılar'ın tarak kemiğindeki sakatlığının ardından forma şansı azalan oyuncu için 1.5 yıllık kiralama teklifi ile kapıyı çaldıkları ifade edildi.

SADECE 6 MAÇTA OYNAYABİLDİ

Ancak Beşiktaş bu kez daha uygun bir anlaşma yaparak satın alma opsiyonunu düşük tutmaya çalışacak. Talisca'da bu opsiyon yüksek olduğu için yıldız futbolcu elde tutulamamıştı. Beşiktaş yönetimi öncelikle genç futbolcunun menajeri ile ön görüşme yaptıktan sonra Benfica yönetimi ile temasa geçti. Görüşmelerin şimdilik olumlu yönde seyrettiği ve tarafların ocak ayında bir kez daha bir araya gelerek transferi bitirmeye çalışacağı kaydedildi. Fernandes bu sezon sadece 6 karşılaşmada forma şansı buldu.

(Star)

YORUMLAR 3
  • Genius 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar Benfica , Porto gibi takımlara daha gelmeden bunları almak lazım. Yoksa neden oyuncu izlemeleri için kulüpteki uzmanlara para veriliyor ki?
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar 3-4 tane transfer etmiyor. 20-30 tane transfer ediyor arasindan belki 3-4 tanesi gercekten para ediyor. Oyuncu alim satim isleri kolay is degil sonucta insanla ugrasiyorsun. Insan yüzüne güler ama arkanda seni hancerler. Dogru yatirimi bulmak öyle kolay degil. Sonucta bunlarin hepsi top oynamasini biliyor ama disiplin ve süreklilik cok önemli.
    Cevapla
  • محمد 4 yıl önce Şikayet Et
    Benfica, bu çocuğu öyle kolay kolay bırakmaz, el üstünde tutuyorlar zaten. Kadıköydeki maçta izlemiştim, oyunun her iki tarafını da oynayabilen box to box orta saha, zaten Portekiz'deki oyuncularım
    Cevapla