Beşiktaş, Krasnodar'ı bekliyor! Oğuzhan Özyakup...

Rus ekibi Krasnodar, Beşiktaş'ta gözde düşen ve eleştirilerin odak noktası olan Oğuzhan Özyakup ile yakından ilgileniyor.

Beşiktaş, Krasnodar'ı bekliyor! Oğuzhan Özyakup...
Beşiktaş, Krasnodar'ı bekliyor! Oğuzhan Özyakup...
GİRİŞ 18.11.2019 10:21 GÜNCELLEME 18.11.2019 11:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin uzağında kalan isimlerinden olan Oğuzhan Özyakup'a Rus ekibi Krasnodar kancayı taktı.

 

 

Bu transfer için çok istekli olan Rus ekibi önümüzdeki günlerde Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu yıllık 2.5 milyon euro kazanıyor.

Eski performansını mumla aratan yıldız isim için teklifin resmileşmesini bekleyen yönetimin, maaş bütçesinde oluşacak boşluk nedeniyle de ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi. Oğuzhan, bu sezon 11 maçta 540 dakika sahada kaldı.

 

 

ENZO ROCO DA YOLCU! LENS'İN AYRILIĞI DA MASA!

Kartal'da performansından memnun olunmayan bir diğer isim Enzo Roco ile yolların ayrılması planlanırken savunma mevkisi için de alternatif bir oyuncu aranıyor. Jeremain Lens için gelen tüm teklifler de masaya yatırılacak.

Dış transferde, devre arası için forvet ve orta sahaya takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Devre satılacak oyunculardan gelen sıcak paranın tamamı transfere harcanacak. Bu konuda Abdulah Avcı'nın raporu bekleniyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkina git
    Cevapla
  • Dereköy altı Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ay yalanı döverim inananı.
    Cevapla
  • Haydi 4 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah..
    Cevapla