Demirkol: Oğuzhan için karar zamanı

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın ilk 11 tercihlerini Mehmet Demirkol yorumladı.

Demirkol: Oğuzhan için karar zamanı
Demirkol: Oğuzhan için karar zamanı
GİRİŞ 24.10.2019 19:26 GÜNCELLEME 24.10.2019 19:26

Mehmet Demirkol, beIN Sports'ta Beşiktaş'ın Braga karşısındaki 11'ini yorumladı ve sahaya çıkan oyuncular arasında "güvenilecek oyuncu" eksikliği olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın ciddi performans alacağı bir futbolcunun eksikliğini çektiğini vurgulayan Demirkol, "Bir takımda güvenebileceğin bir direnç noktası yoksa, geri kalanı olmaz. Dünyanın en iyi ipliğini al, örmeden bir işe yaramaz, üstüne saramazsın. Bu hep beraber oynanan bir oyun. İkililer, üçlüler lazım. Muslera mesela, takım bir şey oynamıyor, tek başına tutuyor. Beşiktaş'ın kadrosunda kime güveneceğimi bilemiyorum" dedi.

Oğuzhan Özyakup'un artık eski formuna dönmek için son şanslarını kullandığını da kaydeden yorumcu, "Oğuzhan mesela, artık karar vermek zamanı. Bu formanın içini dolduruyor musun? Artık beklenmez. Bekle, bekle, bekle..." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın 11'inde Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Oğuzhan, Elneny, Ljajic, Caner, Boyd ve Güven isimleri yer aldı.

ABDULLAH AVCI: "ATIBA 37 YAŞINDA"

Teknik direktör Abdullah Avcı, kadro tercihleri ile ilgili, "Bugün Roco, 11'de başlattığımız 22. oyuncu. Beşiktaş'ın her oyuncusu değerlidir, o yüzden buradadır. Necip sağda, Roco ilk kez oynuyor. Oğuzhan sakatlıktan çıktı, oynamak istedi." dedi.

Atiba ve Boyd tercihine de değinen teknik adam, "Atiba, 37 yaş, sakatlanma riski var, belki sonra ya da hafta sonunda kullanırız. Lens'te bir sakatlık yok, tasarruf. Boyd milli takımdan dönmüştü, ondan yoktu, 'jet lag'tı, bugün onu kullandık" diye konuştu.