Fikret Orman'dan tepki! "Ben gidince..."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dorukhan Toköz'ün sakatlığına dair konuşurken kongreye dair kendisine yöneltilen soruya tepkili yanıt verdi.

Fikret Orman'dan tepki! "Ben gidince..."
Fikret Orman'dan tepki! "Ben gidince..."
GİRİŞ 06.10.2019 22:15 GÜNCELLEME 06.10.2019 22:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Dorukhan Toköz'e ziyarette bulunurken, basına açıklamalarda bulundu.

Orman'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

"Futbolun içinde olan şeyler sakatlık da var her şey var. Takımımız üzerinde olumsuz bir hava vardı galibiyete ihtiyacımız vardı ona sevinelim derken sakatlığa üzüldük. Allah tedavisi olan hastalıklar versin diyelim. En kısa zamanda dönmesini bekleyeceğiz "

"Morali iyi güldürdük bir az Dorukhan'ı. Futbolcu hep oynamak ister ameliyat sonrası fizik tedavi ile uzun bir süre olacak. 1.5 ay sonra da koşulara başlar. Bu arada iki milli ara var hem Dorukhan'ın hem bizim avantajı olur ama bu devreyi kapattı gibi görünüyor."

"NKoudou'nun sakatlığı galiba 2-3 hafta sürer. Milli akım arası sonrası düzelir. Önemli olan bugün galibiyet almaktı. Daha ligin başı ve maalesef takımımızdaki puan farklılıkları ki Beşiktaş'ın bu puanda olmaması lazım. Enteresan bir lig. Beşiktaş'ın daha yüksek puanlarda olması lazım ama bu bizdeki hava başka kulüplerde esmiyor. Bunu da Beşiktaşlıların biraz kendi içlerinde sorgulaması lazım."

"BEN GİDİNCE HAVA DEĞİŞİR!"

Fikret Orman, bir basın mensubunun, "Beşiktaşlılardaki bu hava ne zaman değişir?" sorusuna ise tepkili bir yanıt vererek, "Ben gidince, heralde değişir" yanıtını verdi.

 

 

YORUMLAR 4
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen gidince hava kolay kolay degismez. Ardindan yoneticilerde yani enkazinda gitmeli. Son secimde seni taraftar olarak istemedin ama tahminimce kendi menfaatin icin gitmedin.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala konuşuyor musun?
    Cevapla
  • kostas 4 yıl önce Şikayet Et
    fikret orman 1. erol bedir 2. hasan kartal sırada bekliyor. gençlerbirliği asbaşkanı da diğer bekleyen. geçen yılki kulüpler birliği bildirisine imza atan herkes birer birer gidiyor. Allah’ın adaleti asla şaşmaz. Hey kurban olduğum.
    Cevapla
  • Kimyacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka...
    Cevapla