Orman istifa dedi, 3 isim gündeme oturdu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yaptığı istifa açıklaması sonrası sosyal medyada Yıldırım Demirören, Ahmet Nur Çebi ve Ethem Sancak isimleri gündem oldu.

Orman istifa dedi, 3 isim gündeme oturdu
Orman istifa dedi, 3 isim gündeme oturdu
GİRİŞ 24.09.2019 16:05 GÜNCELLEME 24.09.2019 16:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bugün yaptığı istifa açıklaması sonrası sosyal medyada Yıldırım Demirören, Ahmet Nur Çebi ve Ethem Sancak isimleri gündem oldu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün statta düzenlenen sponsorluk anlaşması sonrasında istifa edeceğini açıkladı.



Başkan Orman’ın, “Çok mücadele ettim. Yorgun değilim ama kırgın ve üzgünüm. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’le görüşerek, görevi bırakacağız. Beşiktaş’a yaptıklarım helal olsun. Yönetim kurulunu olağanüstü toplayacağım” açıklamasının ardından, sosyal medyada gündem Beşiktaş’ın yeni başkanının kim olacağı konusu oldu.

Bu açıklamadan dakikalar sonra siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Yıldırım Demirören, Ahmet Nur Çebi ve Ethem Sancak’ın isimleri twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi ve Türkiye’nin gündemine oturdu.

 

 

YORUMLAR 22
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın yeni başkanı büyük bir ihtimalle Ahmet Nur Çebi olacak gibi görünüyor. Ayrıca bu saatten sonra Beşiktaş'ın başına kim gelirse gelsin 2019-2020 sezonu şimdiden kayıp sezon olarak kayıtlara geçti diyebiliriz. Bence Beşiktaş'ta yönetimden ziyade teknik direktör sorunu var herhalde Fikret Orman'da hiçbir Beşiktaşlının istemediği birini Beşiktaş'ın başına teknik direktör olarak getirmenin utancı ile istifa etti. Yoksa aklı başında bir başkan sırf yarı yolda bırakıp kaçtı dedirtmemek için ilk yarının bitmesini bekler öyle istifa ederdi.
    Cevapla
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan Hasan başkan gelmeli. Hasan Güner başkan Beşiktaş şampiyon.
    Cevapla
  • prs53 4 yıl önce Şikayet Et
    etem samcak gelsin ve a spordan şu toroğlu ve ekibini göndersin
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerde hata yapabilir, pardon başkanlarda hata yapabilir. Beşiktaş başkanı Fikret Orman' ın arkasındayız. İmza; kulüpler birliği sözde 17 kulüp başkanı (Galatasaray hariç)
    Cevapla
  • eagle kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımız Serdal Adalı 'dır. Yanına Hüsnü Güreli, Erdal Torunoğulları ve İbrahim Altınsay 'ı alsın. Mutlu günler yakındır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle