Abdullah Avcı'dan G.Saray'a gönderme!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir maçı sonrasında konuştu. Avcı, açıklamasında Galatasaray'a göndermede bulundu.

Abdullah Avcı'dan G.Saray'a gönderme!
Abdullah Avcı'dan G.Saray'a gönderme!
GİRİŞ 23.09.2019 23:05 GÜNCELLEME 24.09.2019 15:39
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Avcı, "3. bölge, özellikle ligimizin oyuncu kalitesi en yüksek, sizelı takımına karşı üretmede sorun yaşadık. Rakip de pozisyona gitmedi ilk yarıda. Burak ilk defa oynuyor, bugün en fazla sprint atan oyunculardan. Gökhan hatasız oynadı, stoper ilk defa oynuyor. Necip ilk maçı. Atiba mesafe ve Burak sprint atıyor. Bu takıma karşı topu kaybetmemek gerekiyor. Basit top kaybından ayağımıza çarpıp yediğimiz gol. Oyunun boyu artmaya başladı, bu oyun kaldırmaz. Rakip yine atabilirdi. Son bölümde de belki kazanabilirdik. Ben oyuna inanıyorum, oyuncular da inanıyor. Oyunun içinden aldığımız doğru mesajlar da var. Ligin kadro zenginliği en geniş takımlarından biriyle oynadık, yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A GÖNDERME

Taraftarlardan destek beklediğini kaydeden teknik adam, Gazişehir maçı sonrasında olduğu gibi Galatasaray ile aralarında 3 puan olduğunu vurgularken; "Beşiktaş taraftarı her zaman takımına destek olmuştur, olmaya devam etsin. Bu süreç kolay değil. 5 puan, yakışmayan bir puan ama sezon başından bu yana bir sürü olumsuzluklar yaşıyoruz. Bu bir savunma değil. Çok paralar harcamış, oyun kalitesi tartışılan takımlarla aramızda 3 puan var. Gemiyi limana yanaştıracağız. Beşiktaş taraftarı takıma sahip çıkmaya devam etsin" dedi.

 

 

YORUMLAR 42
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğunu anlama özürlülerin bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum. Yahu adam, Beşiktaş seyircisine sesleniyor, "yüksek maliyetli bir takım da istenen sonuçları almadığı halde seyircisi körü körüne destekliyor, siz niye bizi aşağı çekiyorsunuz" diye destek istiyor. Hepsi bu! Yanlış bunun neresinde?
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen otur masaya kağıt üzerinde bilgisayardan gelen verilere göre takım oynat. M.Ctiy mübarek. .
    Cevapla
  • 1147236145 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin varoluş sebebin gs. Geçen sezonun kuyruk acısı var hala..
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye gecilen hakem kiyakları, gs hakem katliamlariyla fark bu kadar.
    Cevapla
  • gs yi unutamıyor 4 yıl önce Şikayet Et
    bu abdullah avcı nın gs ile derdi nedir kardeşim.kaçan şampiyonluk içine oturmuş.karşında gs olduğunu bilip şampiyonluğu kaçırma ihtimalini düşünmezsen böyle dumur olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle