Abdullah Avcı: 'TFF'nin bunu incelemesi lazım'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gazişehir Gazientep'e 3-2 yenildikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı: 'TFF'nin bunu incelemesi lazım'
Abdullah Avcı: 'TFF'nin bunu incelemesi lazım'
GİRİŞ 14.09.2019 23:08 GÜNCELLEME 14.09.2019 23:09
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları

 

 

"Maçtan evvel de söyledim. Rakip dörtlü mü oynayacak, beşli mi? Beşli oynadılar ve topla oynama süremiz bu nedenle artacaktı. Penaltı ve kırmızı karta kadar her şey yolundaydı. Golü telafi edebilirdik ama kırmızı kartla eksik kalmamızın telafisi yoktu. Beşinci dakikadan sonra oyun kafa kafaya gitse oyunu değerlendirebilirdik."
 
"HAKEMİ Mİ KONUŞALIM!"
 
"Oyunda birçok senaryo vardı. 10 kişi kaldıktan sonra 4-4-1'e döndük. Merkezde çok boşluk vermeye başladık. Sonra yediğimiz ikinci, üçüncü gol. Bir kırmızı kart daha. Bugün kendi durumumuzu mu konuşalım, hakemi mi konuşalım! Gaziantep takımını tebrik ederiz. Biz tüm hamlelerimizi yaptık. Halil Umut Meler birçok final yönetti, nerede nasıl maçlar yönettiğini biliyoruz ama geriye gitmemeli."

"İLK PLANDA KIRMIZIYI VERMESİ GEREKİYOR"

 

 

"Oyuncular son anlarda geri dönüş yapmak istediler ama sonuç alamadık. Derhal toparlanıp Avrupa'daki maça odaklanmamız gerekiyor. İkinci kırmızı kart öncesi zaten rakip oyuncu dirsek atıyor. Benim oyuncumun onu yapmaması lazım ama hakemin ilk planda kırmızıyı vermesi gerekiyordu. Fakat kırmızı kart gören futbolcu üç gün önce hazırlık maçında da kırmızı kart görüyor, bu maça çıkıyor, burada da kırmızı kart görüyor. TFF'nin bu durumu incelemesi gerekiyor."

"BURAK YILMAZ DÖNDÜKTEN SONRA..."

"Burak Yılmaz şu anda Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından biri. Döndükten sonra elbette oyun aksiyonlarımızı genişletecektir ama her şeyi çözecek gözüyle bakmamak gerekiyor"

YORUMLAR 35
  • hayri hollanda 4 yıl önce Şikayet Et
    kaldi 5 haftan ligin en iyi kadrosu sen deydi ne oldu sonuc galatasaraya sampiyonlugu kaptirdin senden teknik direktor olmaz
    Cevapla
  • ahttrz 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk 11 e 11 oynasaydı 1.0 dan maçı çevirebilirdi. aptal vida biraksaydı gol olsaydı maç yine dönerdi antep top oynamıyor. kimseyi kandırmayın iyi bi takım 5 yapar antep i
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Yenilgiye kılıf
    Cevapla
  • necip 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlış olan kararlar neydi apo sen kendi yanlışına bak ağlama
    Cevapla
  • beşiktaşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçta kırmızı kartlar doğruydu. 9 kişiyle iyi direndik belki mucizeyi de başarabilirdik. Hocaya sallamak doğru değil. Maçın başında 1 kişi eksik kalıp 1-0 geride başlıyorsun. Morinho da, Guardiola da, ş. güneş de olsa oradan maçı 10kişi çevirmek çok zor iş.
    Cevapla
  • altunok gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    sallama oglum. adamlarin net 100 lüz 10 tabe posisyonu var. neyin kafasini yasiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle