Avcı: İnanılmaz bir duygu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 23.08.2019 23:18 GÜNCELLEME 23.08.2019 23:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı taraftarlar karşısında oynamanın büyük avantaj olduğunu söyleyen Abdullah Avcı, "İlk defa burada ev sahibi olarak çıkıyorum. inanılmaz bir duygu. 12 kişi oynadık öyle diyebilirim. Baskılı oynadığımız anlarda müthiş destek verdiler. Haftaya cumartesi akşamı bu güzel desteklerini yine bekliyoruz. Yeni bir dizayn yapıyoruz ve onlara ihtiyacımız var. Sakatlıkların olması hazırlık maçlarında bir arada oynayamamız ve bununla beraber fiziksel olarak eksik kalmamız. Bugüne kadar yüzsde 67 topa sahip olmuşuz. Zemin de iyi değildi. Bizim gibi bir takım için zeminin de iyi olması gerek. Biz bu oyunu oynayıp, bu oyunu geliştireceğiz." dedi.

 


Oyunla ilgili sözlerine devam eden Abdullah Avcı, "Biz bugün parça parça iyi oynadık. Bugün en ç.ok topla buluşan oyuncularımız beklerimiz oldu. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Üçüncü bölgede daha da etkili olmalıyız. Doğru pozisyon almalıyız. Çok iyi değiliz, bugün taraftar bizi itti. İkinci yarı seyircinin coşkusu baskısı bizi daha ileri itti. Ondan sonraki bölümü daha dominant oynayabilirdik. Çok mu iyiyiz? Seyirci bıgün muhteşemdi. Oyunun bazı bölümlerinden memnunum. Bu bizi mutlu etti." diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynadığın takım her yönüyle hazır olmama görüntüsü veren, yani çok zayıf bir Göztepe, ayrıca önemli sakatlıkları bulunuyor. Sen evinde çok güçlü bir taraftar desteği ile birlikte takıma hırs ve güç aşılayan kitle ile maçı kopardın. Devamını dileriz ama fazla abartmaya gerek yok, önemli olan bu tarz oyunu Sivas, Konya, Trabzon ve gs ile fb ye karşı uygulamak, işte Sivas deplasmanı nasıl geçti gördük.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın düzeldiğine kanaat getirebilmemiz için deplasman maçlarını görmemiz gerekir. Deplasmanda da Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa o zaman düzeldiğine kanaat getirebiliriz. Abdullah Avcı çok tecrübeli bir teknik adam ama o tecrübesini Beşiktaş'a yansıtması gerekir. Takımın içer de zehir gibi oynasın deplasman maçlarını kaybetsin bu olmaz elbette çünkü Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa kesinlikle deplasman maçlarının çoğunu kazanması gerekir.
    Cevapla
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor bu sene şampiyon açık ara
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    hazir sampiyon olmusken Türkiye kupasini da alin ayip olmasin
    Cevapla
  • liderr 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet kopana kadar Trabzonspor şampiyon olamayacak.
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak çok çabuk gaza geliyoruz.Hep birlikte bu Abdullah avciya sahip çikmamiz lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle