Beşiktaş'tan Dortmund'a paket teklif!

Alman ekibinin kadrosunda düşünülmeyen Kagawa ve Schürrle için yeniden harekete geçen Beşiktaş, paket teklif sunacak. Japon star bonservisiyle alınacak, Alman oyuncu kiralanacak.

Beşiktaş'tan Dortmund'a paket teklif!
Beşiktaş'tan Dortmund'a paket teklif!
GİRİŞ 25.07.2019 10:00 GÜNCELLEME 25.07.2019 10:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, transferde yavaş yavaş ısınıyor. Şu ana kadar Boyd dışında transferde ses getiremeyen Siyah-Beyazlılar'ın Dortmund'a çifte sorti yapacağı öğrenildi. 

Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Kagawa ile birlikte, Dortmund'un satışa çıkardığı Schürrle için devreye bir kez daha girecek. 

Siyah-beyazlılar iki oyuncu için daha önce de girişimlerde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Dortmund Sportif Direktörü Zord'un,"Kagawa ve Schürrle'nin ayrılığı için görüşmelere başlayacağız" sözleri ve Teknik Direktör Favre'nin "Kadromuz şişkin. 5-6 oyuncu ile yolları ayıracağız" sözleri Beşiktaş'ı harekete geçirdi. 

Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezonki performansından memnun kaldıkları Kagawa'yı bonservisiyle almayı planlarken, golcü Andre Schürrle'yi ise kiralık olarak kadroya katmayı düşünüyor. Beşiktaş'ın iki oyuncu için Dortmund'a 5 milyon euroluk teklif yaptığı da belirtilirken, Alman kulübü henüz cevap vermedi. (Star)

YORUMLAR 2
  • Kanuni.....54 4 yıl önce Şikayet Et
    Dortmund Schürrle'yi elden çıkarmak için üste para veriyor ; bizimkiler ise milyonları vermeye razı....Almanyada sokaktaki insana da kimin iyi olduğunu sorabilirler
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş 5 milyonu bırak 500bin verecek durumda değil. Kagawa ne katkı yapmiş ki alacaklar beleş gelirse gelsin
    Cevapla