Beşiktaşlı taraftardan Orhan Ak'a tepki!

Sezon öncesi kamp çalışması için Avusturya'ya giden Beşiktaş'ta takımı havalimanında karşılayan bir grup taraftar arasında bulunan bir Beşiktaşlı, Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak'a tepki gösterdi. Kadın taraftarın 'Orhan Ak'ı istemiyoruz' söylemine 'İstemiyorsan başka yere git! Haydi... Yürü yürü yürü' şeklinde cevap veren güvenlik görevlileri de kadın taraftarı iterek otobüsten uzaklaştırdı.

GİRİŞ 24.07.2019 19:15 GÜNCELLEME 24.07.2019 19:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü İstanbul'da yapan Beşiktaş, ikinci etap kampı için Avusturya'ya geldi.

 

 

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla 2 saat 15 dakikalık yolculuğun ardından Salzburg W.A Mozart Havaalanı'na indi. Kafile pasaport kontrolünün ardından 1.5 saatlik karayolu ile kamp yapacağı Saalfelden kasabasına hareket etti. Beşiktaş'ta yöneticiler Umut Güner ve Ahmet Kavalcı da takımla beraber Salzburg'a geldi.

Beşiktaş'ı havaalanında karşılayan az sayıdaki taraftar futbolcuları tezahüratlarla karşılarken, en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı'ya gösterdi.

 

 

TARAFTARLARDAN ORHAN AK'A TEPKİ

Bu arada bir kadın taraftar, havalimanından çıkıp otobüse binmek üzere olan yardımcı antrenör Orhan Ak'a tepki gösterdi. Kadın taraftarın 'Orhan Ak'ı istemiyoruz' söylemine 'İstemiyorsan başka yere git! Haydi... Yürü yürü yürü' şeklinde cevap veren güvenlik görevlileri de kadın taraftarı iterek otobüsten uzaklaştırdı.

Öte yandan güvenlik görevlilerinin kadın taraftara tutumu, Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

FİKRET ORMAN SAHİP ÇIKTI

Bu arada Başkan Fikret Orman, daha önce de yaşanan taraftar tepkileriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Orhan Ak'a sahip çıkarak, "Bugüne kadar Beşiktaş'ı kişiler ve bireyler üzerinden konuşmadım. Abdullah hocamız 8 kişilik ekiple geldi. Çok iyi hava yakaladık. Geçen sezon statta, sahada, yönetimsel olarak kötü bir sınav verdik. Gülelim ve güzel şeylerden konuşalım. Şampiyonluk için iddialıyız. Kenetlenelim ve takıma sahip çıkalım. İnşallah Beşiktaş'ı bu sezon çok mutlu edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 14
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın insanlar işini yapsın iyi veya kötü. Geçen sene Aynı tutumu Burak için de yapmıştınız şimdi durum ortada.
    Cevapla
  • Emrrr 4 yıl önce Şikayet Et
    O değilde kadına yapılan hakaret ne kadar çirkin kadın fikrini söylemiş istemiyoruz demiş neden fiziki müdahale beşiktaş kulubu o kadından özür dilemeli beşiktaş taraftarıyla beşiktaş yoksa bir hiç keza diğer kuluplerde öyle
    Cevapla
  • i.aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    ne değilde?
    Cevapla
  • toklumenli 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz hep buradaydik ,orhan Ak neredeydi. Gidecek olan o...
    Cevapla
  • Gkhnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi yapmis. Cekin ellerinizi bu klupten yeter artik besiktasa zarar verdiginiz. Adam isini yapacak rahat birakin
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Orhan akı istemiyoruz diyenler ekremoğlunun vodofoneda alkış tutmayı biliyorlar akalar kayboşundüşün Beşiktaş’ın yakasından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle