Beşiktaş resmen duyurdu! Ernst geri döndü

Beşiktaş, altyapı okulları üzerine projeler geliştiren eski futbolcusu Fabian Ernst ile işbirliği anlaşması yaptı.

Beşiktaş resmen duyurdu! Ernst geri döndü
Beşiktaş resmen duyurdu! Ernst geri döndü
GİRİŞ 18.07.2019 11:00 GÜNCELLEME 18.07.2019 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, aktif spor hayatını noktaladıktan sonra altyapı okulları üstüne projeler geliştiren eski futbolcusu Fabian Ernst’le iş birliğine gitme kararı almıştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Fabian Ernst basın toplantısı düzenledi.

 

 

İlk olarak sözü alan Fikret Orman, "Güzel bir iş birliği için Fabian Ernst'le birlikteyiz. Kendisi, Beşiktaş'ta çok önemli işler başardı. Fabian, futbolu bıraktıktan sonra altyapıların içinde kaldı. Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde Fabian'la birlikte spor okulları açacağız. Transfer dönemi ağustosun sonuna kadar devam ediyor. Abdullah hocamız, etrafına ışık saçıyor. İşlerinde de çok iyiler. Dün çekilen fikstüre hazır kadromuzla çıkacağız inşallah. Burak çok iyi bir Beşiktaşlı. Kendisi futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyordu, o şekilde de devam ediyoruz. Burak'ı bırakmayı istemiyoruz. Kimse gelip benimle konuşmadı. Binamızın önünde fotoğraf çektirmeleri de hoş. Başka bir şey söylemek istemiyorum."

FABİAN ERNST: 

 

 

Öncelikle buraya geldiğim için çok mutluyum. Tekrar evime döndüm. Bu da benim için gurur verici bir durum. Özellikle Beşiktaş’a bana bu görevi verdiği için çok teşekkür ediyorum.

Hannover’de şu an futbol okulum var. 200-300’e yakın futbolcu yetiştiriyoruz. Böyle bir projeyi üstlenmek istedim. Faydalı olacağına inanıyorum. Almanya’da ve çevresinde ciddi bir antrenör havuzumuz var. Yıllardır olan tecrübemizle birlikte Beşiktaş’a yakışan bir eğitim sağlayacağımıza inanıyorum.

Herkese teşekkür ederim. Bu ilk adımdan sonra ciddi bir proje gelişecek. Olumlu adımlar atacağımıza inanıyorum.

YORUMLAR 3
  • AZİZOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede bu işi yapacak bir Beşiktaşlı yokmuydu? Onunda parasını vermezsiniz oda üç ay sonra kaçar.
    Cevapla
  • Asi 4 yıl önce Şikayet Et
    hg Sarı panzer. Alt yapıdan senin gibi karekterli hırslı futbolcular bekliyoruz.
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulkede adam kalmadida bunlara dustuysen bittiginin resmidir.Sonra takimlar niye bu kadar borclu dagitirsan saga sola ele gune boyle kalirsin sap gibin
    Cevapla