'Beşiktaş benimle ilgileniyor ama...'

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Malmö'nün futbolcusu Fouad Bachirou, siyah-beyazlıların kendisini istediğini resmen açıkladı.

'Beşiktaş benimle ilgileniyor ama...'
'Beşiktaş benimle ilgileniyor ama...'
GİRİŞ 01.07.2019 13:06 GÜNCELLEME 01.07.2019 14:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın 36 yaşındaki Atiba Hutchinson'u daha fazla dinlendirebilmek için transfer edilmesini istediği Fouad Bachirou açıklamalarda bulundu.

 

 

"BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR AMA..."

Malmö'de forma giyen 27 yaşındaki 1,69 boyundaki Komorlarlı orta saha Fouad Bachirou, "Beşiktaş'ın ilgisi hakkında ne söylemek istersin?" sorusu üzerine, "Fazla bir şey söyleyemem. Dediğiniz gibi ilgi var ama şu anda söyleyebileceğim başka bir şey yok. Söylentiler, haberler var ama ben çalışmaya, işimi yapmaya devam ediyorum." yanıtını verdi.

 

 

"Türk medyası ayrılacağını söylüyor, doğru mu?" sorusu üzerine Bachirou, "Bu haberleri ben de duydum. Ama şu an net bir durum yok." diyerek henüz mevcut bir anlaşmanın olmadığını belirtti.

MENAJERİ NE DEMİŞTİ?

Malmö ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Bachirou'nun menajeri Blash Hosseini ise kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile anlaştığımız doğru değil. Onunla ilgilenen çok kulüp var ancak Beşiktaş'a daha yakın olduğumuz doğru değil." ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile oynadığı her 2 karşılaşmada da oynayan Fouad Bachirou her iki maçta da gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti.

SON 2 SEZONDUR MALMÖ'DE

Futbol hayatına Greenock takımında başlayan 29 yaşındaki Bachirou bu takımda 2 yıl oynadıktan sonra 4 sezon Östersunds son 2 sezonda da Malmö formasını başarıyla ıslattı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kim yaaa
    Cevapla
  • Vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kaç yaşında
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hayatına Greenock takımında başlayan 29 yaşındaki Bachirou bu takımda 2 yıl oynadıktan sonra 4 sezon Östersunds son 2 sezonda da Malmö formasını başarıyla ıslattı. Yurduminsanı sen bundan o yorumu çıkardıysan senin yediğin ekmege bile yazık. Birde dar Türkçenizle millete laf atmayın
    Cevapla
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmadan önce haberi okusan kaç yaşında diye sormazsın...
    Cevapla
  • Yurdum insanı 4 yıl önce Şikayet Et
    27 ile başlamış 29 yaş ile bitmiş haber yaw daha haber yazmayi bilmeyen adamlara belkide 5 bin lira maaş veriyorsunuz yazık değil mi???
    Cevapla