Beşiktaş kulübüyle anlaştı! Transfer yakın...

Beşiktaş, Tyler Boyd transferinde sona yaklaştı. 24 yaşındaki ABD'li futbolcuyla anlaşan siyah-beyazlılar, bonservis bedelinde anlaşma sağladı ancak ödeme planı için görüşmelere devam ediyor.

Beşiktaş kulübüyle anlaştı! Transfer yakın...
Beşiktaş kulübüyle anlaştı! Transfer yakın...
GİRİŞ 27.06.2019 16:07 GÜNCELLEME 27.06.2019 17:36

ABD'li futbolcuyla anlaşan Beşiktaş, Vitoria Guimaraes ile bonservis bedeli konusunda anlaştı ancak ödeme planı görüşülüyor. NTV Spor'un haberine göre İki kulüp, 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkışırken, ödeme planı görüşmeleri devam ediyor

 

 

Portekiz ekibinin Beşiktaş’ın sunduğu ödeme planını kabul etmesi halinde transfer kısa süre içinde tamamlanacak.

Geçen sezonun ikinci yarısında Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, daha önce Avustralya ekibi Wellington Phoenix’in yanı sıra Portekiz’in Toledo ve Vitoria Guimaraes takımlarında görev yaptı.

 

 

Ankaragücü ile 14 maça çıkan Boyd; 6 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti.

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'I AÇIKLAMIŞTI

Boyd'un Türkiye temsilcisi Orçun Yücel, A Spor'a verdiği açıklamada; "Biz şu an iki kulübün birbiriyle anlaşması ilgili olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ülkemizin ekonomik durumu da ortada. Mümkün olan en minimum rakamlarda elimizden geldiği kadar transferi sonlandırmaya çalışıyoruz. Kolay değil tabi, Boyd'u MLS'ten ve Almanya'dan takip edeni de var. Tabii ki Beşiktaş söz konusu olduğu zaman, böyle önemli bir değer her zaman ön planda kalır.'' sözlerini kullanmıştı.